OCR Norway

2 dager igjen... #ocreuropeanchampionsship2016

Mari Weider

OMG dere - nå reiser vi snart. Ehhhh jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg var ferdig pakket, men er ikke det vøt! En liten tur i Oslo og innom casa del Skins-Roger og hans vakre Julia, så en tur på Metro for mat og litt shopping før jeg ramlet i seng og sov et par timer. Skjønner ikke hva greia er om dagen, men blir helt utslitt for ingenting nå. Håpe det ikke blir sånn på søndag akkurat - men uansett så kommer jeg vel til å flyte på adrenalinet.

Ytterligere flere hindre, bl a det siste grand finalehinderet er sluppet idag, og så langt jeg kunne se var det ikke noen pegg der, men derimot noen fine tresko vi skulle ta "monkeybar" på...hehe dette her blir over gjennomsnittet interessant....

Ellers tikket det inn en lykke til hilsen idag...ikke no klapp på skulderen der akkurat:
 

Nå skal du snart til EM. Da har jeg to setninger til deg når du står på sternum Cheker. NO GUTS NO GLORY. Og GO HARD OR GO HOME.. Prøv å få vekta fram og klamre deg til stokken, og bruk KJERNEMUSKLATUREN. Dette klarer du nå.

Dere kan jo bare tenke dere til hvem dette er fra, ingen kjære mor, og det blir det heller ikke i denne konkurransen, her blir det all inn eller ingenting! Så enkelt!

Har dere lyst til å følge oss på turen vår er vi som vanlig (antagelig over gjennomsnittet) aktive på snap - OCRNORWAY - og jeg har også nå opprettet en offisiell instagramkonto for team OCRNorway - @ocrnorway . Så her er det bare å henge med i svingene, jeg skal gjøre mitt ytterste for å oppdatere dere om alt som skjer!

KlemMari

Gleder meg til å møte igjen Arnel også - han kommer nok til å lage en kick ass video til dere gjennom OCRTube.com!

Gleder meg til å møte igjen Arnel også - han kommer nok til å lage en kick ass video til dere gjennom OCRTube.com!