OCR Norway

Er du Chicken?

Chicken Race er betegnelsen på et ungdomsfenomen som oppsto i USA på 50-tallet. Chicken Race var i utgangspunktet en utfordring der to biler eller motorsykler i stor fart kjører rett mot hverandre, evnt mot et stup og den som svinger unna først er en chicken. Det hendte at det ble uavgjort…

I dag brukes betegnelsen om en utfordring der den som backer ut er en chicken. Bootcamp Hønefoss som står bak hinderløpet Chicken Race ønsker at deltakerne utfordrer venner og bekjente  som kanskje aldri har opplevd gleden ved OCR til å bli med, derav navnet.  Det at løpet arrangeres i Hønefoss ( Chicken Falls) har ingentingmed saken å gjøre….:-)

Chicken Race er et løp som skal treffe litt bredere enn hva andre løp har gjort. Vi skal gi en utfordring til erfarne OCR-utøvere, men øsnker også å gi nye deltakere en flott inngangsopplevelse av den flotte sporten vår. I chicken Race kan ALLE delta, liten som stor, gammel og ung, sofagris eller verdensmester

Det arbeides opp mot skikkelig festivalstemning med musikk, salgsboder, servering og muligheter for varme dusjer, garderober, badstuer, vannsklier på Ringeriksbadet som ligger 100 m fra mål. Det vil være mulighet for oppbevaring av verdisaker.

I tillegg til løpets egne tilbud, vil også de lokale serveringstedene holde åpne,  Sponsorer stiller med salgsboder og smaksprøver, og hotellovernatting til gode priser tilbys. Fellesoppvarming arrangeres av gruppetreninginstruktørerog det garanteres perfekt hinderløpsvær uansett hva det måtte bli.