OCR Norway

Gunnors strength #farmninjachallenge #OCREuropeanchampionsship2016

Mari Weider

Igår var vi tilbake hos Bjarte, og seriøst - Kan du ikke flytte den kyllingfarmen din litt nærmere oss!! Jeg bare digger å være hos Bjarte på Farm Ninja Challenge, like mye for det sosiale som for treningens skyld. Jeg hadde fått grini meg til en ekstra trening før EM, men likevel var det flere med Supermann og meg som trente. Bl a noen rå jenter fra Sverige - (tror han har en hemmelig agenda med å lage en superelitejentegruppe der nede!) og ikke minst gutta mine (!) fra Team OCRNorway. Herlig altså...det tar på hendene å være hos Bjarte, så utover kvelden ble det vel så mye skrøn og prat som trening - "Hva driver dere med, trener eller prater dere" fikk vi fra Bjarte da vi sto og gjemte oss bak veggen hans...hehe men jeg tror han digger oss litt han og...i all beskjedenhet ;)

IMG_2396.JPG

Men tilbake til headingen...Gunnors strength...et av hindrene jeg kom for å lære meg å mestre hos Bjarte igår...vet ikke om vi kom helt i mål der. Bjarte har en jern-Gunnor, så jeg tok med min egen lille hjemmemekka.

Den rakk ikke helt over bredden hos Bjarte, men jeg fikk øvet litt teknikk på en kortere distanse, og om den ekte Gunnor er i nærheten av min, så burde det gå nå. Håper jeg.... Så da gjenstår bare peg og sternumchecker så er vi der! Jeg ser jo stadig litt lysere på dette berømte armbåndet, men viktig å huske at på et ekte løp er pulsen høy, og hindrene kan være såpeglatte pga gjørme...og ja...nå glemte jeg jo plutselig rampa...pokkers...

Nu vel....ut og løpe intervaller idag, og tenker vi kombinerer de med litt spensttrening, og da tror jeg jaggu ikke det er så mye mer å få gjort, ja utenom å pakke da! Det skal kvelden brukes til! 

KlemMari