OCR Norway

Løypa for 2018 er 6 km for alle, med start og mål på Gjøvik Gård. Eliteklassen vil få ekstra tunge utfordringer underveis, mens løypa er laget slik at de fleste vil oppleve mestring. Skulle et hinder være for vanskelig, vil du alltid få en alternativ rute for å komme deg videre.

Alle kan selv bestemme om de ønsker å løpe med eller uten tidtaking. Løpet gjennomfører du enten individuelt for å utfordre deg selv, eller sammen med en gjeng påmeldt som lag. Du velger selv hvilken pulje og tidspunkt du ønsker å starte, med forbehold om at det fortsatt er ledig plass i din ønskede pulje. Antall personer på laget, lagnavn, startpulje etc. kan dere selv justere inne på egen profil hos eqtiming.no.

 

Selve løypa tar deg gjennom byen, Fjellhallen, ut gjennom gjennom evakeringstunnell, mørk skog og smale stier, over ruiner, klatrenett, vegger, og bratte skråninger. Med omlag 40 hindre – vil Totens Tøffeste gi deg utfordringer som du alene eller sammen med laget ditt må mestre. Er du «Totens Tøffeste»? Følg med utviklingen på Facebook.

Totens Tøffeste har 12 års aldersgrense, hvilket betyr at man må fylle 12 år senest 31. desember 2018 for å kunne melde seg på.

Barnas tøffeste

På Barnas Tøffeste (4-11år) kan barn i følge med voksne delta, barna velger selv hvor langt de vil løpe. Løypa har start/mål på Gjøvik Gård, og svinger seg opp til og gjennom Fjellhallen hvor de skal dra seg over isen i tau. Flat profil og en lengde på ca 1 km, denne traseen er handikapvennlig. Derfra går traseen ut evakueringstrappa fra Fjellhallen og mot Fastland og Hovdetoppen. Den lengste løypa blir ca 4km og relativt kupert, men gjennomførbar for alle dersom humøret er på plass. Hvor langt barnet ønsker å løpe, bestemer dere selv i løypa på løpsdagen etter å ha kjent på barnets dagsform. Høydepunkt vil være en stor skumsklie på Fastland og krabbing gjennom gjørma på toppen av Hovdebakken. Vi setter sikkerhet i høysetet, og ønsker å gi de aller yngste en morsom og minnerik opplevelse.

Pris for deltakere i denne aldersgruppen er kr 250,- pr barn, voksen ledsager er gratis. Alle barn som deltar får gratis inngang på Gjøvik Marken som er samme helg! Alle barna premieres med en skikkelig tøff medalje ved målgang, uansett distanse. Startskuddet for Barnas Tøffeste går kl 10.00, mens voksenklassen først begynner kl 12.00 – Dermed rekker du begge deler! Obs, alle barn må være i mål innen 11.30, vi har kun 300 plasser.

 

PÅMELDING!