OCR Norway

Bootcamp Hønefoss

Nettside: Bootcamphønefoss og Chickenrace
Facebook: https://www.facebook.com/bootcamphonefoss

 

Bootcamp Hønefoss

Litt info om vårens nærmeste aktiviteter:

Tirsdag 29 Mars kl. 1800.
Første utendørs Bootcamp.
Aldersgrense ca 14 år, deltakeravgift 50,- eller årskort 1500,-....
Vi vil forsøke å holde et lite introduksjonskurs for nye medlemmer noen dager før.
Deretter faste treninger hver Tirsdag, uansett vær.

Lørdag 9 April:
OCR Kickoff. Vi inviterer alle hinderløpere og -interesserte på hele Østlandet til en formiddag full av moro. Bootcamp, fritrening, teknikkhjelp, tips og triks,skryting og lyving, uformelle konkurranser og (om montering går som planlagt) åpning av vår nye Ninja-rigg. Deltakeravgift 200,- inkl. servering. Påmelding her: https://www.facebook.com/events/1651101055153597/

Lørdag 25 Juni:
Hinderløpernes festdag, Chicken Race.
Over 50 hindere, 2, 5 og 8 km løyper, barn, familie, nybegynnere, tøffinger og hardcore hinderløpere. Startpuljene fylles raskt opp så meld deg og laget ditt på nå: https://www.facebook.com/events/838292949616585/

Lån/leie av banen:
All bruk av banen for grupper, lag, foreninger og firma skal avklares med oss på forhånd. (post@bootcamphonefoss.no).
Enkeltpersoner er velkomne til å bruke løypa, men vi ønsker oss et lite bidrag i postkassen ved hytta. Alle bidrag går til drift og nyinvesteringer for å skape et enda bedre anlegg.

Firmaevents:
Vi spesialtilpasser treninger, events, kick-offs og teamworksamlinger for bedrifter og lag. Kontakt oss på post@bootcamphonefoss.no. Grupper fra 10-100 personer.
Vi kan også være behjelpelig med å formidle servering, overnatting og garderober/dusj/badeanlegg.

Øvrig:
Dersom interessen er stor vil vi utøke med ytterligere en trening i uka, denne timen blir enda råere og vil innebære mange TUNGE øvelser.
Siden Bootcamp Hønefoss drives på dugnad må vi se hva vi klarer med, men vi bobler over av ideer til andre arrangementer. Følg med på sidene våre for ytterligere info.

Bootcamp Hønefoss skal passe til alle- hos oss trener verdensmester og nybegynnere side om side.


Bootcamp Hønefoss er et unikt treningsanlegg for hinderløp/ OCR beliggende på Helgelandsmoen Næringspark noen kilometer utenfor Hønefoss.

Anlegget var opprinnelig en militær hinderløype som har ligget brakk siden Forsvaret la ned Helgelandsmoen leir rundt 2000/2001.

Sommeren og høsten2015 tok en engasjert dugnadsgjeng fatt på arbeidet med å rydde anlegget for skog og kratt, reparere og pusse opp eksisterende hindre og bygge nye. Organisasjonsmessig ble Bootcamp Hønefoss registrert som forening i August.

Det er lagt strøm fram til anlegget, belysning og lydanlegg er på plass og klubbhus er under bygging. Det er også anlagt en hyggelig terrasse med benker med god utsikt over løypa.

Anlegget framstår i dag som et eldorado for OCR-utøvere med over 30 hindere fordelt over et område på størrelse med en fotballbane.  Det finnes blant annet et 2 meter høyt irishboard/ table, skråramper, monkey bar, høye og lave vegger, klatrehinder med dekk, en rekke over/under hindere, traktordekk, tømmerstokker, labyrint, balansehindere og et veldig populært «skvisehinder» .

Innenfor 200 m fra løypa finner du fotballbane, Ringeriksbadet (kåret til et av Norges beste badeanlegg), Actic treningssenter, oppmerkede 5 og 10 km joggeløyper, store skog/myr/våtmarksområder, Galleri Klevjer med cafe 1920 (en nøyaktig gjenoppbygd kopi av en kafei Hønefoss fra 1920, åpen i helgene), og General Hotell med Pizzeria del Generale som blant annet byr på genuin italiensk pizza fra vedovn.

Det vil i fremtiden arrangeres en rekke OCR-happenings på anlegget, både store og små. Disse vil arrangeres i samarbeid med øvrig næringsliv i området.

Bootcamp Hønefoss ligger ca 45 min kjøring fra Oslo sentrum, det er skiltet til Helgelandsmoen og Ringeriksbadet fra E16. Helgelandsmoen Næringspark er et stort område så det kan lønne seg å følge skilting til Ringeriksbadet og parkere der. Løypa ligger på andre siden av fotballbanen nedenfor badeanlegget.

Det arrangeresBootcamps hver Tirsdag kl. 1800 uansett vær. Dette er en intensiv, utfordrende treningsøkt som består av vekselvis felles styrke/spenst øvelser og trening på hindere. Mange erfarne hinderløpere har fått seg en kroppslig overraskelse når hindrene kommer på rekke og rad med få meters mellomrom. Det blir veldig intens, men du styrer i stor grad egen innsats (dog med litt pushing fra instruktørene).

 Treningene er godt besøkt med mellom 30 og 50 deltakere i aldere fra 15-60 år og alle med forskjellige kondisjonsmessigeutgangspunkt. Det legges ut invitasjon til arrangementene på facebooksiden!

Bootcamp Hønefoss er for alle, her trener og samarbeider verdensmestere og nybegynnere side om side. Er det ikke det hinderløp handler om?:-)