OCR Norway

Om Team OCR Norway

IMG_5103.JPG
 
 

Hva må jeg gjøre for å bli medlem hos dere?

Hos oss er alle velkomne, eneste krav vi stiller til medlemmene er at de liker å trene, synes hinderløp er gøy og er inkluderende i forhold til andre medlemmer.

Må jeg være elite for å være medlem?

NEI! Hos oss er alle velkomne, og de aller fleste konkurrer og trener fordi det er gøy.

Har dere fellestreninger?

For øyeblikket har vi ingen faste fellestreninger, men vi legger jevnlig ut hinderløpstreninger hos Farm Ninja Challenge i Rakkestad - som regel søndager. Det er også ofte folk reiser til Bootcamp Hønefoss - tirsdager. Som regel vil du alltid finne noen fra teamet på disse treningene. Utover dette skal vi fra våren av prøve å samles om noen løpetreninger, trappeøkter, teknikktreninger mm. Følge med på medlemssiden vår på facebook for disse arrangementene.

Utover dette er fokuset vårt at du alltid skal ha noen å konkurrere med eller evt reise på turer til utlandet eller konkurranser andre steder i landet.

Hva kreves av meg som medlem?

Det kreves at du melder deg på konkurranser under Team OCR Norway (spesielle unntak kan gis i særtilfeller). Det kreves også at du er inkluderende og tar vare på andre medlemmer av teamet, og behandler andre team med respekt.

Må jeg konkurrere i teamtøy?

Vi har en vest vi er veldig stolt av og som er med på å skape tilhørigheten i laget. Det settes stor pris på om denne brukes i alle slags konkurranser, gjerne også andre løp/konkurranser om du ønsker det selv.

Har Team OCR Norway egne startheat?

Vi forsøker å få dette til med ulike arrangører der det lar seg gjøre. Ellers prøver vi å melde oss på i samme startheat så flest mulig kan starte sammen.

Får vi rabatter på løp?

Dette jobber vi kontinuerlig med, og får rabatter hos enkelte arrangører.

Lukket facebookgruppe

Vi har en lukket facebookgruppe der mye informasjon deles. Finn denne og be om å bli medlem! Her vil du finne fellestreninger, info om arrangementer og andre viktige ting!

HER!

Hinderløp er ikke bare en idrett, det er en livsstil - bli med og lek da vel!