OCR Norway

Jeg angrer!!!

Mari Weider

Lykken med å ha trent styrke før en nattevakt er at man slipper å våkne opp støl. I stedet for man gleden av å gå og kjenne hele natten på hvordan stølheten sakte men sikkert kryper på...det blir stadig tyngre å reise seg, man utsetter toalettbesøket til det lengste...og man begynner å angre på sine synder.

Og ja...jeg ble litt revet med i går. Er lenge mellom hver styrkeøkt om dagen, og når jeg første trener styrke så prøver jeg å gjøre det forsiktig med litt lettere vekter enn ellers om året, og gjerne hele kroppen hver gang. I går tok jeg litt ekstra på beina, bare for at det er så gøy...men fy som jeg angrer nå!!!

- strakmark 3 x 10 (uberlette vekter) / stående roing

- sumomark 3 x 6 (ikke så lette vekter...) / reverse hypers

- knebøy 3 x 8 (uberlette vekter...igjen men fokus på teknikk) / chins

- legcurl / legextensions (fyyyy Mari)

- benkpress / fronthev

- facepull

- rehab skuldre

- skulderpress / sidehev foroverlent

- mage/stabilisering i redcord

Jepp - knusfin økt - elsket den, men resultatet lar altså ikke vente på seg. Takk gode gud for at Martin-massør fikk en avbestilling og kommer på hjemmebesøk til herr og fru Weider ikveld! Skikkelig luksus! Og jepp - den unner vi oss i dag!

Ellers begynner ting å bli klart til Barskingen - tøy sortert, plakater og priser på plass. Nå kan lørdagen bare komme!

KlemMari

Så glad er man når man sitter i det aller helligste og velger ut tøy til dere!

Så glad er man når man sitter i det aller helligste og velger ut tøy til dere!