OCR Norway

Pakket og klart - nu kjør vi!

Mari Weider

Wohooooo! pakket og klar ...haha trodde du ja! Har dere ikke lært meg å kjenne enda?? Med tusen jern i ilden er jeg dessverre sjelden ferdigpakket når jeg skal være. MEN...jeg brukte store deler av gårsdagen på å pakke sammen SKINS klærne dere kan få 30% rabatt på hos Barskingen i morgen! Bare finn meg mellom skinsflaggene og kom og hils på for en hyggelig prat. Det selges også team OCRNorway løpevester + flashtattoos om du vil ha! Btw...minn meg på at jeg må oppgradere min egen tattoo...den er litt stusselig nå ;)

Jeg har også skrevet en pakkeliste + handlet inn mat + lagt frem løpetøy! Så helt gæli er det ikke. Vi stikker nemlig ned på Barskinggården allerede i dag, både for å henge litt med team OCRNorway på en Barskingen precamp, og for å forberede litt. Jeg elsker jo å sove i min egen seng, men samtidig er det deilig å få stått opp tidlig og allerede være på plass der det gjelder!

De første puljene pushes ut fra kl 1101 og det er 5 km individuell som starter, deretter følger 5 km lag kl 1205, 8 km lag kl 1345 (her finner dere meg med Supermann og Tore!) og sist ut på dagen er 8 km individuell kl 1445. Så her er det bare å ta med masse godt humør, en campingstol og bli med på årets store løpefest! Jeg gleder meg sykt, og så utrolig heldige vi har vært med været!

Personlig nyter jeg å lese gjennom startlisten, alt som kan krype og gå av folk jeg kjenner kommer til å være her, godt spredd utover i alt fra 5 km singel, til lag og videre i 8 km singel. Forbered dere på et selfierush uten like på søndag! Kanskje vi rett og slett skal lage et lite selfiinnlegg ;) Haha kom og ta et selfie med OCR_queen på Skinsstanden liksom! Tar du utfordringen? Jeg er superklar!

KlemMari

image.jpg