OCR Norway

Espescially for YOU! #skins #barskingen

Mari Weider

Wohoooooo!!! Dagen idag føyk avgårde gitt. Men jeg har vært i himmelen en liten tur -  aka lageret til Skins! For vet dere hva!!! Jeg har fått lov av SkinsNorge å ha stand for dere på Barskingen! Er ikke det kult! Og sammen med Roger har vi laget et skikkelig bra kit å ha med nedover til Rakkestad. Med tanke på at sommeren er rett rundt hjørne og antagelig kommer til å banke løs på lørdag har jeg pakket ned en haug med Superpose shorts til gutta, herlige t-shirts både diskret og litt mer kule for de som tørr! Ja og for ikke å glemme sleeveless for de som skal løpe masse i sola i sommer.

 

Og til jentene har jeg tatt med både capri, short tights og topper. Både Speed crop til de som trenger markedets råeste løpebh, og tanktopp for de som vil ha det. Og endelig kan jeg svare de som har lurt - ja de sitter knallbra på, selv med mitt forparti! Og jeg kan skrive under på at Speed crop toppen sitter godt nok på plass til å tåle en løpetur!


Men...vet dere hva det beste er??? Siden Skins er i godt humør om dagen får dere nå den nyeste kolleksjonen til 30% rabatt!!! Og det er ikke til å kimse av.

 

Innstaller VIPS på telefonen deres eller ta med cash - hele kolleksjonen finner dere på SkinsNorge.no - og er det noe jeg ikke har med eller noen størrelser som mangler lager vi bare en bestilling til dere til de samme prisene! Bra eller hur! 

Jeg synes ihvertfall det er superstas - se etter meg fra morgenen av ved Skinsflaggene - jeg åpner "sjappa" så fort jeg står opp etter precampen vår rundt 1000 regner jeg med!

13292777_10153391371842132_1153743005_n.jpg

Det vil også bli salg av OCRNorway flashtattooes og team-vester til medlemmene av Team OCRNorway. Og du...lurer du på noe med teamet??? Kom og prat med oss da vel - vi har plass til alle og jo flere vi er jo mer gøy har vi det!

 

KlemMari

Ps...og dere - husk at påmeldingen til Barskingen stenger torsdag 26.mai på kvelden! Så nå er det ikke vits å fundere noe mer - BLI MED DA VEL!