Camp Weider

Konkurranse nerver!!

Mari Weider

God morgen alle fine! Over en måned siden sist ja…hvordan går det med dere? Med treningsmotivasjonen?? Selv kjenner jeg på gleden ved å trene med Ocrprincess hos Thorn-FIT (reklame). Så uendelig takknemlig for muligheten til å trene et sted jeg slipper å tenke på Covid-19. Der er vi også helt alene og kan gjøre som vi vil, spille så høy musikk vi vil og bare leke rundt. Takket være Thorn-FIT har jeg også fått sikret meg det jeg trenger hjemme for solide hjemmetreningsøkter! Uendelig takknemlig for det. Foreløpig kjenner jeg ikke helt på mestringen ved styrketreningen enda (har den noengang eksistert??), men jeg kjenner at det er gøy å se litt sterk ut igjen, og jeg vet jo hvor inderlig viktig det er for kroppen min og jobben min styrke er!

Adjustments.jpeg

Forrige helg fikk jeg kjenne på konkurranse nervene igjen også. Heller ikke her var det vel strengt tatt ingen grunn til det. Jeg var med hos Tim og Camilla når de arrangerte Backyard trail i Hinderskogen. Nervene var kanskje vel så mye et signal på hvor livredd jeg var for å stille opp der! Det var nesten 100 løpere med, heldigvis var vi en liten herlig gjeng fra Ocr Norway der, med stor selvironi etter som det rant inn med ultraløpere og både kjente og ukjente fjes fra løpeverden. Jeg måtte jo tilslutt bare le, hva skulle jeg der og gjøre??? Et løpeløp på tilsammen 8 runder og forhåpentlig 44 km i banken på slutten av dagen. For å si det sånn, smertene jeg hadde i beina da jeg lå på sofaen om kvelden vitnet om at det var veeeeldig lenge siden jeg hadde løpt så langt, men både bling og trofé ble med hjem så det var en ytterst fornøyd jente som lå der. Om jeg ikke hadde bevist noe for noen andre så hadde jeg vunnet en stor seier over meg selv for å ha fullført!

IMG_2424.jpeg

Men om løpeløp var gøy å være med på, gleder jeg meg som en unge til helga!!! Da er det nemlig dags for Spartan virtual beast i Marikollen! Jeg tenker vel ikke på så mye annet, yr.no sjekkes hver 2.time, løypen gåes gjennom i hodet om og om igjen, hindrene surrer rundt…og snart er faktisk drømmen min om 40 løpere nådd! Jeg har 7 plasser igjen og de skulle jeg ønske gikk til 7 jenter. Det er tydelig at 21 km i skogen skremmer vekk jenter, er jo litt å kaste stein i glasshus da…var jo nesten så jeg ikke turde å løpe ultra selv nå…men come on a jenter! Bli med - det blir sykt kult! Og løypa vi har funnet frem er sååå vakker!!! Lover masse spam på Instagram i uken som kommer, så bare å følge med på @ocrqueen!!!

Stor KlemMari

Adjustments.jpeg