Camp Weider

Be true!

Mari Weider

…hvordan går det med dere alle der ute? For min del raser hverdagen avgårde som alltid. Er det ikke rart, vi har mindre å gjøre enn noen gang, men likevel er det stadig ting som skjer og den så alt for kjente frasen «jeg har ikke tid» er fortsatt der og jeg er så lei av den egentlig! Jeg føler dog at jeg prøver å være flinkere, for selvom jeg kjenner «bare må» river i kroppen så prøver jeg å gjøre de tingene som er viktige - f eks dra på stranda med jentene når de spør pent! For hva er egentlig viktig - den løpeturen eller tiden med jentene mine??

Tok to sek det så sporet jeg rett av dagens innlegg…men likevel det handler om å være den du selv ønsker å være, det er ikke alltid lett i den verden vi lever i. Man ønsker så gjerne å være så mye mer enn man kanskje er, og det er lett å gå på akkord med seg selv. For noen år siden sto jeg foran speilet på do med ei dame jeg har stor respekt for, jeg sto der og sukket over at jeg så gjerne skulle vært sånn eller sånn. Da så hun på meg og så, «næsj! Vil de ikke ha meg som jeg er så kan de la vær!» Kjempesant, men likevel så vanskelig. For min del i en evig jakt på å prøve å skaffe sponsorer så gjelder det hele tiden å prøve å selge seg selv. «Kan du vinne noe?» fikk jeg spørsmål en gang…jeg husker jeg ble så flau, så ned i bordet og visste ikke hva jeg skulle svare. Kunne jeg?

Adjustments.jpeg

Handler det om å vinne? Handler det om å ha den beste kroppen? Handler det om å være mest mulig populær? Å ha flest mulig følgere?

Nå er jeg 44 (!) jeg har vunnet, jeg har tapt, jeg har ledd, grått, jeg har reist verden rundt (nesten bokstavlig talt), jeg har opplevd ting jeg er uendelig glad for at jeg gjorde den gang jeg hadde en vond klump i magen for at jeg gjorde det - og for en liten stund siden ble jeg kontaktet for at jeg er den jeg er. For at jeg er ekte. For at jeg smiler og ler og er meg. Samtidig har andre ting glippet mellom hendene fordi jeg ikke er kul nok og har nok følgere - men vet dere - det går bra. Innerst inne vet jeg hva som er viktig for meg, og jeg lærer sakte men sikkert.

idag skal jeg ihvertfall gjøre noe kjempegøy, noe som igjen gir meg litt motivasjon og som jeg håper kan bli starten på enda flere spennende ting!

KlemMari

Adjustments.jpeg