Camp Weider

Spartan Global Virtual Challenge

Mari Weider

Gooood lørdag fine folka mine! Jeg har tenkt på dette en stund, men ikke helt satt ut i livet… men plutselig dukket det opp en gylden mulighet til å bare gjøre det! Jeg regner med at dere savner alt like mye som meg…reisingen, løpene, folka, stemningen - ja bare alt.

IMG_6189.jpeg

Neste helg kjører Spartan igang med kanskje deres største event ever! De ønsker å lage et globalt virtuelt løp, og som Spartan ambassadør er jeg stolt av å få lov å hjelpe til å fremme dette løpet. Det kan jo gjøres overalt, hvor du vil og med ulike løsninger om du ikke kan løpe, og egenvektsøvelser som erstatter hindrene. Det koster ingen ting, men er du skikkelig gira kan du oppgradere påmeldingen til både Lockdown t-shirts og medaljer. Du finner alle detaljer HER!

Adjustments.jpeg

I anledning denne helgen - 30-31.mai ønsker jeg å invitere dere til skogen min i et spesielt event nettopp for dette. I tråd med smittevernregler har jeg kun plass til 20 personer så det blir et koselig men forhåpentlig morsomt event. Jeg jobber i kulissene med litt ekstra til dere som kommer… Jeg har ikke alle detaljer på plass enda men hold av lørdag kveld fra kl 18 til 21 og søndagen fra kl 12. Du kan velge om du vil kjøre en sprintdistanse eller en superdistanse, men i tråd med Spartan sin ånd holder vi oss i skogen med litt bakker og deilig kupert terreng.

Adjustments.jpeg

Selvfølgelig oppfordrer jeg ALLE i Norges langstrakte land til å bli med på dette eventet, men har du lyst til å bli med meg og leke i skogen min send meg en PM! Jeg har som sagt en limit på 20 personer så her er det førstemann til mølla (50 kr for å sikre påmeldingen)!

håper dere synes det høres kult ut - jeg gleder meg ihvertfall veldig til neste helg!

KlemMari

IMG_5870.jpeg