Camp Weider

Mine nyttårsforsetter

Mari Weider

En uke inne i det nye året…og selvom de fleste vel mener at nyttårsforsetter bare er noe tull…så tror jeg likevel at mange tenker at 1.1.2020 er starten på et nytt år med nye muligheter. Boken på 365 sider (eller 2020 er faktisk skuddår og har 366 dager!) er tom og klar for å farges av deg, og du har alle muligheter til å begynne helt på nytt. Eller fortsette den gode jobben du allerede har begynt på.

Mine nyttårsforsetter i år er ikke så veldig kompliserte, men skal likevel gjennomføres.

  • jeg vet jeg har falt litt ut av bloggingen, både her og på Runners World Norge, og det er jo egentlig bare tull. Jeg har jo så mye å fortelle dere, og jeg er jo så stolt av at så mange faktisk synes det er gøy å følge meg/oss på all galskapen vår! Så enten får jeg gjøre jobben ordentlig eller kutte ut…og det vil jeg jo ikke!

  • hang-ups, pull-ups, chin-ups…alle de kjipe øvelsene det man heiser seg opp… jeg HATER dem. Enkelt og greit fordi jeg suger på dem! Derfor har jeg fått årets forsett av en av legene på jobben - 10 stykk må være årets mål! Djisses - og det må da være mulig! På en god dag er jeg på 6. Ikke 6 strikte pene med overgrep…neida 6 stykk som er en kamp for livet med nøytralt grep. Og som hinderløper er du nødt til å være god på hang-ups…eller pull-ups eller what ever de heter. Skal tas i alle varianter sier Supermann, med smalt grep, bredt grep, under og overhåndsgrep… Ja og det beste er jo at da slipper jeg å gå og gjemme meg hver gang overlege doktor kirurg Heggelund kommer;)

KlemMari

Adjustments.jpeg