Camp Weider

En perfekt dag!

Mari Weider

Først må jeg si tusen tusen takk for alle hilsnene jeg fikk på dagen min 2.januar. Foreløpig har oppgraderingen til 4.4 versjonen gått relativt smertefritt…kanskje de har klart å rette opp virusene som var i 4.2 og 4.3 versjonen;)

Alle spør meg - Fikk du noen fine gaver da…eller Fikk du det du ønsket deg?? Vet dere - nei jeg fikk ikke så mange gaver, jeg fikk røde roser av mannen min, gavekort av mamma som helt sikkert skal få ben å gå på…men utover det - så er livet mitt gaven til meg. På bursdagen min, til jul og alle andre dager. Jeg kunne ikke ønsket meg et bedre liv, verdens nydeligste jenter, en mann som deler pasjonen min med trening, hinderløp og alle turene vi reiser på. Jeg vil heller reise på en tur og nyte livet der, enn å få diamanter ol som ikke lar meg få luft under vingene. (Men kanskje jeg skal unne meg en olabukse så jeg kan se litt anstendig ut en gang i blant…)

Lykken var forsåvidt også uten sidestykke fredag kveld. Planen var en løpetur, men med en brannmann som kom sent hjem fra jobb, en dupp på sofaen og late takter så det dystert ut. Men takket være Supermann, og en plan klekket ut av undertegnede om å løpe den spennende «lysveien» på Lørenskog, så var vi plutselig i treningstøy og joggesko alle mann alle kl 2130 om kvelden. 5,5 km klokket inn før kl 2230, og fire lykkelige - dog en litt mer sliten, men uendelig digg å synke ned i sofaen før sengetid og ha alt i boks, og det sammen med jentene!

Jeg er så utrolig heldig!!! Hvem kan ønske seg mer??

Jeg er så utrolig heldig!!! Hvem kan ønske seg mer??

Men over til min perfekte dag…jeg skulle ønske jeg kunne si at det innebar 9 timer med uavbrutt søvn…men selv en litt turbulent natt kan være starten på en lykkelig dag… «mamma, kan du sove hos meg?» 120 cm fordelt på to er ikke mye og garantert jevnlige oppvåkninger gjennom natten. Men når hver oppvåkning er fordi det er et par varme barnearmer som smyger seg rundt deg, eller et par knær som vil ligge i knehasen din - ja da er det verdt hvert sekund.

En lang og god natt ble etterfulgt av 14 km rolig (?) jogg i snøværet, etterfulgt av strømbehandling, massasje og Tour de Ski på TV…og bare for å toppe det hele - en tur på sats kvelden før nattevakt med apekatten min! Ja og ikke glem den indiske take-away middagen. Av og til er det virkelig lov å nyte livet litt - og idag var en nyte-livet-dag ❤️

Og dere - godt nytt år da!

Adjustments.jpeg
IMG_7768.jpeg