OCR Norway

I kongelige fotspor…Weider stil;)

Mari Weider

I dag har det vært en rolig dag…og jeg er helt utslitt! Men for noen inntrykk. Beijing er spennende, men kanskje vi er mer fascinert av natur, grønt og vann.

Vi var lovet friskere luft på Sommerpalasset enn i Beijing sentrum. Det vi ikke tenkte på var at når smogen er borte får sola fritt spillerom, så i dag hadde det definitivt vært dagen for caps og faktor 50! 16 km (av det vi tracket) satte også sine spor på kroppen min (det frister mindre og mindre Lillian med de 3 dagene i uka der jeg skal stå opp tidlig og løpe intervaller…). Men umiddelbart lot vi oss målbinde av Sommerpalasset sin skjønnehet! Jeg kan godt forstå at de kongelige søkte til dette stedet for rekonvalesens og åndelig hvile. Strengt tatt lar jeg bare dagens bilder oppsummere…og selvom lunta var lovelig kort på rundt 12 km, gjorde det susen med litt munngodt fra sekken og lykken ved å få et bittelite innblikk i Facebook…vi er jo seriøst bombet tilbake til steinalderen her uten Google og sos medier… «søk det opp» sier Supermann…hvor da liksom??? Nettet her er helt krise og aner ikke hva kineserne bruker som søkemotor. Så vi famler tidvis litt i blinde, bl a med resultat av middag to dager på rad på pizza hut. Skikkelig pinlig, men når klokka er passert 20 og blodsukkeret er under 4, da orker man bare ikke finne opp kruttet hva gjelder mat….men jeg kompenserte med å bestille en Crispy duck pizza da:)

KlemM