OCR Norway

Hello, goodbye Beijing!

Mari Weider

Da er det dags å forlate Beijing. Om vi har utnyttet byen til det fulle…sikkert ikke, men jeg tror Strava kan dokumentere at vi har gjort et tappert forsøk. Imorgen går turen til Xi’an og bl a Terracottakrigerne og en superheftig fjelltur med verdens farligste (!) via Ferrata. Om vi går den får vi se, men vi skal ihvertfall reise dit og klatre opp til jernveien for å se på den om ikke annet. Turen til Xi’an går med høyhastighets tog så det og blir superspennende. Og Mac’en står til lading, skal prøve igjen å få blogget litt til dere. Siste innlegget jeg skrev om den forbudte by kastet Internett her plutselig rett i søpla, og når det tar ca 60-90 mins å få lastet opp et innlegg…ja da mister man litt motet…men imorgen! På toget - ja da har jeg troa!

Å hente billetter til toget idag var en opplevelse i seg selv, så blir spennende å finne selve toget…og ja - for første gang har jeg brukt vaskeservice på hotellet!!! 34 par sokker og en olashorts gadd jeg rett og slett ikke vaske!!! Kostet flesk til å være Kina, men verdt hver krone!!! Digg med rene sokker og da når man går i ca 12 timer hver dag!!!

KlemMari