OCR Norway

Min egen lille quickfix!

Mari Weider

Ny uke, nye muligheter - og til og med ny måned! Egentlig hadde jeg tenkt å poste et innlegg i helga der jeg faktisk gir meg selv kudos for helgas innsats. Jeg dro til Tough viking litt trist og lei, var sliten og kald da jeg sto opp, hadde egentlig ikke lyst til å løpe, men var fast bestemt på å ta det som en god treningsøkt. Jeg skulle ikke skrubbe, men heller ikke løpe til blodsmaken tok meg. Jeg holdt jevnt driv, glemte å ta med meg hanskene mine til startstreken så fikk endel unødige straffer pga glatte hinder. Litt irritert over det, men likevel ble jeg ganske så stolt over meg selv da resultatene kom. Jeg ble «bare» slått med to minutter av råe Cathrine og klarte å holde Linda bak meg med 45 sekunder. Det endte til slutt opp med en 3.plass i min alder og 13 plass totalt av 600 damer!!! Hurra - vet dere - jeg tenkte til en forandring at jeg skal ta det litt til meg og være litt stolt!

IMAGE.JPG

To teletubbies på tur.... 

Det begynner å gå opp for meg at jeg skal til EM i Dolomittene om 4 uker...Om 4 uker skal jeg løpe mellom 23-27 km, antagelig opp et sted mellom 1500-2500 høydemeter. Klatre opp kanskje de bratteste bakkene jeg noen gang har møtt. Bære så tungt jeg bare gjør et par ganger i året på spartan mesterskapene. Og mest sannsynlig må jeg møte en 90-120 burpees hvis jeg ikke klarer å gjøre jobben jeg burde klare! I tillegg har jeg vel også egentlig en tilståelse...det er så vondt å «svikte» mennesker man er glad i og som gjør ting for en.  Men av og til må man ta noen valg, man må velge mellom to gode ting, to morsomme ting, to bra løp, to fantastiske opplevelser. Dessverre tapte (igjen) noen som jeg gruer meg til å fortelle at jeg ikke kommer...så som en straff til meg selv (og som kommer til å gjøre meg desto mer klar tol å møte Dolomittene om 4 uker) skal jeg gjøre 100 burpees hver dag i hele juni som en start. Kanskje blir det min lille greie som jeg blir glad i...uansett hvor hardt det er så gjør det meg i mye bedre form om 4 uker. Min lille quickfix om dere vil. 

Dag 1 igår med stakkars Karoline som ikke syntes det var noen hyggelig start på treningen, og dag 2 idag etter 8 km i skogen, og som avslutning ca 200’meter bøttebæring a 25 kg! Og jeg som trodde dette skulle bli en rolig uke... 

KlemMari

100 burpees senere...

100 burpees senere...