OCR Norway

På tide å få inn de gode vanene...

Mari Weider

 Jeg føler alltid at jeg har fått trent for lite. Så enkelt! Jeg vet derfor at jeg mentalt hadde hatt godt av å føre treningsdagbok. Jeg har jo forsøkt å bruke bloggen innimellom, men så føler jeg jo også at -er det så interessant å lese om da? Men på den annen side, så er det vel kanskje akkurat det folk er interessert i å lese om hvis dere først har trykket dere inn hit ;)

Forrige uke altså, i hodet mitt en god løpeuke, men når jeg er dum og sammenlikner meg med de som virkelige løper og er litt mer semiproffe - ja så er det jo ikke godt nok, men jeg er fornøyd -46 km klokket jeg inn i banken fordelt på følgende:

Mandag - min vanlige 8 km’s runde mens Nora trente. Den runden er egentlig helt perfekt, 8 er et godt tall, selvfølgelig ikke så godt som det runde fine 10-tallet, men de 8 er kun grus og terreng noe bena mine synes er veldig fint om jeg kan holde meg på. De 8 består også av 4 finfine motbakker, noen litt kortere, og noen litt lengre og mer brutale. Til sammen en ja-takkbeggedeler-økt, med både anstendig lengde, masse teknisk terreng og nok bakker til at beina får kjørt seg.

8 km med disse to er aldri feil ❤️ 

8 km med disse to er aldri feil ❤️ 

Tirsdag - Styrkeøkt med Supermann på dagen, han kjørte ryggprogrammet sitt med meg på slep. For å si det sånn, det ble kjørt rygg! Alt av rygg og enda litt til! Utrolig deilig å slippe å tenke selv til en forandring, jeg har kommet til det punktet igjen der styrke er pes! Ikke pes fordi jeg ikke liker styrke, men pes fordi jeg får trent styrke for lite og sjelden til jeg jeg føler jeg får flyt og system i treningen. Så like greit å bare bli fortalt hva jeg skal gjøre. På kvelden hadde Helene og jeg vår siste ape-økt sammen før høsten igjen (ja på Ryen i hvert fall, vi får se hva vi kan få til ellers!) Men aping og grep med apejenta mi er aldri feil heller, og mer rygg ble det jo for så vidt også…

IMG_3053.PNG

Onsdag - årets første tur til Vangen. Alle maratonprogrammer har en rolig, progressiv økning av distanse…jeg derimot gjør jo alt feil selvfølgelig med å bråøke fra 12-13 km’isj til 23! Vi kjørte bilen inn til Losby for å slippe den nitriste lange Linja fra Sørlihavna og inn, kompenserte ved å løpe en litt lengre vei inn (tror vel egentlig ikke det ble så veldig mye lengre, for turen pleier å ende på 29 - og takk gode gud at den ikke gjorde det denne gangen! Jeg bokstavlig talt sto og sikla inne i skogen på rundt 14 km…virkelig bra å få kommet i gang med litt lengre turer igjen!). Turen til Vangen består av både lettløpte (?) grusveier og lengre partier i området rundt Vangen med teknisk løping. En fantastisk tur…når man bare kommer seg i litt bedre form!

Når Supermann slipper en stakkar løs i vannet etter 21 km

Når Supermann slipper en stakkar løs i vannet etter 21 km

Torsdag - I dag hadde jeg bestemt meg for å løpe noen raske intervaller. Det sitter igjen i hodet mitt fra Coach Robin at kroppen skal startes torsdagen før løp med raske intervaller. Jeg bestemte meg for 10 x 400 meter på Lillestrøm friidrettsbane. Hadde tenkt å kjøre noen burpees når jeg var ferdig, men jeg var rett og slett litt lat…og det var deilig å bare trykke stopp på klokka og fornøyd registrere 5 km til i banken den uka.

Raske briller og raske sko! 

Raske briller og raske sko! 

Fredag før Barskingen var rett og slett “hviledag”, hviledag i den forstand at jeg føyk rundt hele dagen med ulike ærend - blant annet kom de nye teamvestene våre på kvelden og fy søren så fine de var. Jeg gledet meg så til å dele ut en stor del til ivrige teammedlemmer på lørdagen! OG - for ikke å glemme, Karoline var med på tv-innspillling med Alle mot 1! Programmet begynner dessverre ikke å bli sendt før i februar - men det var så kult å være med å  se på! Noen som kan gjette hva utfordringen var???

IMAGE.JPG

Lørdag = Barskingen (innlegg kommer på Runners World bloggen!)

Team Weider! Dette har vi ventet lenge på!!!!

Team Weider! Dette har vi ventet lenge på!!!!

Søndag - tenker dere hviledag igjen…nå nei dere - fotballjente = dugnad og for å slippe unna dugnad i høst tok jeg en dobbeløkt i Marikollen - og kunne glede meg til en deilig massasje av Coach Martin da jeg kom hjem. Gikk dessverre glipp av promofilming hos Farm Ninja Challenge, men regner med at Karoline og Supermann var to gode stedfortredere for meg ;)

Grei oppsummering det vil jeg si - og jeg ser jo at jeg har gjort en anstendig innsats på treningsfronten når alt kommer til alt ;)
KlemMari

 

IMG_3392.JPG

Lykken er stor når 14 åringen er med å dra i land 3.plass lag på Barskingen 2019!!!