OCR Norway

Om bakker og sånt...

Mari Weider

 Jeg er ikke så veldig god til å motivere meg til å løpe lange turer…jeg begynner å kjede meg, jeg tenker på alt jeg burde, skulle, kunne ha gjort, men vet jo likevel at disse turene er kjempeviktig for meg. Både for å øve kroppen på å løpe langt og for å få inn denne treningen.. Denne uken svikter Supermann meg, med dagvakter hele uken blir det ikke tid til noen langkjøring sammen, og jeg tenker da - hvorfor ikke gjøre det jeg er god på…en slags bakkeintervall-langkjøring!

spartan vet alltid å finne noen heftige bakker og spektakulær utsikt

spartan vet alltid å finne noen heftige bakker og spektakulær utsikt

Jeg har aldri kjørt denne økta før, men la oss si at jeg løper min vanlige runde i Marikollen, enten den korte på 8 km eller den lange på 10 km - så løper jeg opp hvor stien tar av til Marikollslottet. Det ligger på ca 370 moh og har en lengde på 1,4 km. Ganger vi det med 5 får jeg 1000 høydemeter stigning der + ca 300 ute i skogen = 1300 + 22 (24) km løpetur. Slenger jeg på en sandsekk siste draget opp til Marikollslottet så vil jeg vel påstå at det blir en god økt på vei mot Dolomittene om 4 uker! Virkelig på tide å preppe kroppen mot det den snart skal gjennom!

Noen som synes dette hørtes ut som en spennende økt så er det bare å joine meg ;)

KlemMari

Alltid best å være to ❤️ 

Alltid best å være to ❤️