Camp Weider

På tur med the Muppet Show

Mari Weider

Herregud for en helg!!! 14 timer i bil, nesten 12 timer på Ninja lav, ditto mindre søvn og x antall timer med latter!!

Kan ikke huske siste jeg lo så mye som jeg har gjort denne helgen. En helg så annerledes enn de andre reise helgene mine, en helg der jeg skulle slippe å ha høye skuldre på vegne av meg selv; men jaggu hadde jeg nok høy puls og gåsehud takket være the Muppet show! Det var nemlig endelig dags for finalen i Scandinavian ninja league - et samarbeid mellom Norge, Sverige og Danmark har resultert i flere ninjakonkurranser og nå da en finale mellom jentene og guttene som ranket seg høyest. Min egen lille Karoline var yngste deltaker og sammen med Celine eneste jentene fra Norge.

Bjarte sine jenter!

Bjarte sine jenter!

Blant gutta fant vi Tommy Nordvang og Kristoffer Karlsson som de største favorittene, i tillegg til Bjarte, Rino og Johan. Simon Winge hadde rotet seg bort i den norske leiren så vi heiet litt ekstra på han også!

Selve konkurransen ble en brutal opplevelse for mange, det var tårer, stygge ord, oppgitte miner, feil ble gjort som bare ble ristet på hodet over og jeg tror mange kommer til å ha mareritt over dommeren som kun sa ett ord hele helgen «FAIL!». Det var nemlig mange strenge regler, ikke lov å tråkke der, ikke ta på den, ikke rør, hopp der osv. Banen var delt opp i 3 stages og det var de 50 % beste fra de to første banene som kom til stage 3 der ingen visstnok skulle kunne overleve - og det skulle vise seg å være mer enn sant!

Fra Norge ble det Tommy og Celine (+ Simon) som skulle redde æren vår og det endte med en brutal 9.plass til Tommy og en rå 4.plass til Celine! Simon tok en velfortjent 2.plass men som konkurransemannen han er var han ikke fornøyd. Det var en meget krevende konkurranse, på avstand så mye doable ut for meg, men etter å ha tatt og kjent på endel hinder så innser jeg at å i det hele tatt ha fått til noe som helst her er en stor prestasjon!!!

For min del var jeg helt utslitt på kvelden etter å ha vært mamma, coach, støttespiller og sjåfør. Men så ufattelig kult å se alle atletene i aksjon, for det manglet ikke på navn her, Jonas Nordmark, Sergei, Maja Wellner, Katja Kristensen, Elin «breakitandmakeit», Leon Koefoed mm. Ulrikke Evensen dekket det hele live og ja - jeg bare gikk rundt hele helgen og var starstruck. Ikke minst var jeg stolt over hele det norske laget selvom vi hadde endel stang ut - ingen tvil var det ihvertfall at vi vant festen etter finalen!!! Og nå begynner oppkjøringen mot 2020 sine ninjakonkurranser! Grep, core og moves skal øves inn og jeg skal fortsette med coachrollen - den kunne jeg like!

kos dere med litt bilder - hele mobilen min brenner med bilder og videoer fra helgen!!!

KlemMari