OCR Norway

Man blir ikke verdensmester av å ikke trene!

Mari Weider

...sitat slutt fra Sjefen i huset. Jeg ønsket han god tur, tok skittentøykurven min med rent tøy og la meg på sofaen for å massere hamstringen.  

Etter en hard uke på  jobb med en kid i bakken hver dag og en som avsluttet med skoleball i natt - kjente jeg at kroppen trengte en god natts søvn, huset trengs en ryddings og om to timer skal vi uansett være tilbake på oslo movement for offisiell åpning av det nye senteret.

Dere husker jeg hadde bursdagen min der - utrolig kult og så enormt langt ut av komfortsonen som man bare kan være! Men når 20 mennesker smiler og ler kontinuerlig i 2 timer...ja da må det være bra greier. Dessuten inspirerer disse menneskene meg! Ydmyke, stille mennesker, ikke kledd i noe fancy dyrt treningstøy - men i det de flyr over treningsmatta i trickingsalen eller over boksene i parkourrommet...ja da høres bare et stille «ohhhh» fra alle tilskuerne. Og når de så sier - dette skal dere gjøre! - en rå latter tilbake. For det ser altså helt umulig ut. Men om man bare kunne lært en brøkdel av disse gutta, blitt bare bitte bitte litt i nærheten så god...ja det hadde vært gøy det!

Idag er det jentenes tur - dessverre skal alt skje på en dag - så FunRun til fineste Camilla og Tim må utgå i år til fordel for å se på jentene hoppe og sprette. Og ikveld - julebord med beste teamet - men imorgen, ja imorgen skal jeg bli litt verdensmester jeg og ;) 

 

KlemMari