OCR Norway

Bursdagsintervaller og parkournewbie

Mari Weider

Først må jeg si tusen tusen takk for alle hilsningene jeg fikk på bursdagen min. Det er nesten det beste med hele bursdagen - å lese alle hilsningene som kommer gjennom dagen og faktisk også de påfølgende dagene. Blir like overrasket og glad hver eneste gang over alle som tar seg tid til å skrive noen ord, og jeg blir helt varm innvendig av de snille ordene deres! Tusen tusen takk!

Jeg fikk mange spørsmål om jeg fikk frokost på sengen, ble vartet opp og fikk mange flotte gaver - vel jeg fikk sove lenge, jeg fikk tatt meg en tur på sats og løpe intervaller, jeg fikk kose meg med begge jentene mine og jeg fikk teste parkour med verdens beste venner + de rådyktige gutta fra Oslo Movement! For meg er det den beste bursdagen jeg kunne fått! Smilet mitt gikk sånn ca trill rundt hele dagen! 

That true moment of pure happiness

That true moment of pure happiness

Januar er igang - og det samme er min desperate jakt på en anstendig løpeform til sesongen 2019. Jeg har i år som ifjor endel mål jeg ønsker å nå men da må jeg jobbe på. Det er Off-season og jeg vet mange snakker om rolige langturer og om å bygge kapasitet. Jeg kan for lite og har nok skjønt at det er dette som må til, men likevel klarer jeg ikke helt å slippe intervaller. Jeg innbiller meg at intervaller en gang i uka fortsatt kan være en god ting så derfor ble det disse bakkeintervallene på bursdagen min: 

 

IMG_2517.JPG

For de som kan litt om løping er de nok latterlig enkle, men når formen er der den er så får det bare være sånn! Det som er motiverende med disse intervallene er at man gjør en endring hvert minutt og da går plutselig de 4 minuttene hvert intervall varer fort unna. I tillegg snur man etter 3 runder og da begynner man med den høyeste inclinen og går nedover, det blir altså lettere jo mer sliten man blir (digg?)! Tilsammen blir det 6 x 4 minutter med jobbing og 2 mins pause mellom hvert drag. Etterhvert som formen kommer tilbake kan inclinen og også farten økes! 

 

IMG_2518.JPG

Parkourøkten hos Oslo movement må jeg nesten ta i et eget innlegg så gøy var det! Nå er det straks tacokveld her - og en ekstra takk til Fretex som kom som en reddende engel idag etter at jeg sendte mobilen min ned i containeren deres...#denfølelsen når du hører en myk jakke si «klunk» i bunnen av containeren.... 

God helg liksom :)

KlemMari

 

IMG_2522.PNG