OCR Norway

Double trouble!

Mari Weider

Liggende flat på ryggen på sofaen. Supermann er Seff igang med sin andre økt for dagen mens jeg spiser sjokolade...altså... Men med hvilepuls og for så vidt god samvittighet. 18 km på ski, div kjøring og henting av barn i bakken + ekte søndagsmiddag! I tillegg hadde jeg en deadline. Uken har vært helt latterlig travel så jeg har ikke hatt et sekund til overs før idag. Jeg har nemlig fått en forespørsel jeg er utrolig stolt og ydmyk over! Jeg en 43 år gammel, middelmådig dame som bare gjør det jeg synes er gøy. Har fått denne ærefulle oppgaven. Jeg tør ikke helt fortelle alt enda, men gjett om jeg gleder meg til å vise dere! Fy søren skal bli så gøy - stikkord er motivasjon og «the Why»! Definitivt nok til at jeg burde dra julegrisrumpa mi ut av sofaen og ihvertfall få tøyd og bøyd litt på kroppen!

Imorgen starter en ny og herlig uke - kun to nattevakter = masse muligheter for å trene! Imorgen blir det intervaller på dagen og litt rehab-øvelser, før styrke med Karoline på kvelden. Nora er endelig igang med fotball igjen fra imorgen så da er juleferien offisielt slutt. Tirsdag tenker jeg blir en løpetur, onsdag styrke igjen (eller hinderlek hos Bjarte???), torsdag en løpeøkt før fjellet kaller fredag. Vi har vært superheldige og fått låne leilighet på skeikampen denne helgen og det betyr trikkeskinner, skøyteturer i måneskinn og mest sannsynlig en deilig lang tur med hele gjengen på lørdagen!  

Jeg gleder meg til å ta fatt på en uke fyllt med muligheter for masse trening, litt rydding - men også litt kjedelig voksenting som må til! 

KlemMari

 

IMG_8527.PNG