OCR Norway

13 år med lykke

Mari Weider

Jeg tror den ultimate lykke et menneske kan få oppleve er å gi liv til et nytt lite menneske. Et menneske som er 100% avhengig av deg de første årene og som sakte men sikkert står stødigere og stødigere på egne ben.  

Min lykke ble født 17.mars 2005 og feirer 13 år idag! Hun er mitt alt og litt til. Jeg elsker henne så høyt at det noen ganger gjør vondt. Det finnes ikke en eneste vond tanke i hennes hode og hun vil alle godt. Hun er det kjæreste jeg har (jada jeg sier det om min lille engel Nora og!) og min beste venn!  

Idag skal hun feires og etter det legger vi ut på en aldri så liten roadtrip til verdens navle Stange og årets Bamseleker - «mamma...tror du jeg får en bamse?»  

«jada jenta mi, det gjør du!” (Og om ikke skal mamma skaffe deg en!!!) 

Gratulerer med dagen kjære Karoline! Du gjør hver eneste dag litt mer verdifull og enda litt mer verdt å leve! 

Klem fra Mamma

 

1020A891-6843-4104-A30C-4F2EE0EE38E8.JPG