OCR Norway

Back on track!

Mari Weider

Fy søren for en uke det har vært! Du rykker tilbake til start og må stå over et kast sa kroppen idag da jeg ga meg i kast med dagens mølleøkt. En uke flat på sofaen med feber og hodepine har satt meg godt tilbake kjennes det ut som, men etter å ha pratet med et par andre kjære så skal jeg forsåvidt ikke klage et sekund. Det er egentlig fascinerende å kjenne på hvordan kroppen den ene dagen er helt energiløs og den andre dagen sakte men sikkert er klar for å møte verden igjen. 

Mens jeg lå på sofaen har jeg bl a kost meg meg den svenske ungkaren, repriser på Paradise hotell (jepp så patetisk er jeg!), men også fant jeg et par Spartan videoer og litt ny inspirasjon. Mye jeg kunne, men mye nye gode tips. Prøvde å kombinere et par av øvelsene med vanlig styrke igår, og resultat - totalt gangsperre idag. Og etter 6 x 1 km terskeløkt på mølla gjorde ikke ting bedre. Men utrolig kult da! Økta igår: 

- 2000 meter roing som oppvarming

- 4 x 6 rep knebøy 40 kg (japp svak som f*en)/reversed hypers

- 5 x 5 markløft 65-80 kg/skulderkombo

- 3 x 20 dype utfall med 10’kg medisinball i bøttegrep (skal kjøpe bøtte snart altså!) 

- 3 x 20 step-ups med 10’kg medisinball i bøttegrep

- 8 x 20 sek deadhang med forskjellige grep

- 10 burpees pr minutt X 10

Hva tenker du? Jeg digget komboen med vanlig styrketrening og hinderløprelatert trening

KlemMari

 

 

IMG_9415.PNG
IMG_9381.JPG

  Når det er et privilegiet å kunne gjøre 100 burpees...