OCR Norway

Jeg var så redd for å mislykkes!

Mari Weider

Da spartan annonserte løp på Mallorca var det egentlig aldri tvil for oss. Dette var et løp vi måtte bli med på. Prisen å betale er at andre løp må vike. Vi må rett og slett prioritere det som er mest viktig for oss iår. Og i år er det å få reist begge to til Lake Tahoe og Spartan world championsship!

Spartan har endret endel regler i år, bl a innført pengepremie til elite og pallplass til aldersgrupper som er innført istedet for det gamle konkurranseheatet. For å komme videre til Lake Tahoe er det flere veier å gå, jeg trodde man måtte via EM i Morzine, men torsdag kveld fant jeg ut at man også kunne kvale i enkelte løp som tilhørte Nasjonale serier. Og nettopp det gjorde Super-løpet på Mallorca. Jeg holdt på å sette kveldsmaten i halsen og fikk 500 i puls. Ikke bare kommer de beste av de beste i Europa til Mallorca, men også var det en mulighet for å kvale direkte til Tahoe. EM i Morzine er også gøy selvfølgelig men det er Tahoe som er drømmen. 

For første gang skulle jeg også løpe et Spartan race i aldersgruppe. Jeg har alltid løpt elite fordi jeg har kunnet og av en merkelig grunn oppnådd Ok resultater etter min målestokk. Men nå altså alder. Så mange av dere heiet på meg... 

- dette klarer du lett

- ikke noe problem

- den kvaliken har du i lomma

osv osv ... 

Men vet dere - et løp er ikke løpt før det er løpt og på min lille oppvarming før start hoppet jeg opp i 150 i puls, på startstreken hadde jeg 100 i startpuls...og side om side med Supermann sto jeg klar. Koste hva det koste vil, jeg skulle løpe som aldri før. Paola var der og heiet, plutselig så jeg Dashee og Matt og Karl - slengkyss og bicepsflexer, tommel opp og lykke til. Jeg løper ho med det norske flagget på brystet, men føler jo at en liten bit av meg hører hjemme i Uk og jeg løper litt for å gjøre de stolte også. Så mye som sto på spill... Jeg visste jeg burde klare det, jeg hadde trent mye...men var det nok??

 

IMG_8875.JPG

i Wonder.....

 

IMG_8877.JPG

i know!

 

IMG_8878.JPG

I did!!! 

Kanskje et av de hardeste løpene...men fy søren så glad jeg ble!!! Så stolt!!! Og så gøy!!! Og igjen....tusen takk for at dere har troa på meg igjen og igjen og igjen. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg!

KlemMari

IMG_8985.PNG