OCR Norway

Med blanke ark og hang-upsløfter...

Mari Weider

Det kjennes allerede ut som 2018 har vart en evighet og at det er desto lengre siden noe fornuftig har vært utført. Sannheten er vel mer at det kun er drøye 3 uker siden vi holdt på å blåse av fjellet på Island og at det er under en uke siden jeg antagelig hadde CK-verdier til høyt oppunder hårfestet da jeg startet 2018 med høy hantelføring sammen med Supermann. Og etter 4 nattevakter nå, kjenner jeg igjen at kroppen klør etter å gjøre noe fornuftig...

Det er alltid godt å starte på et nytt år, en ny uke, med en ny almanakk - man har liksom hele verden foran seg og litt til. Og selvom jeg ikke gidder å komme med masse fine nyttårsforsetter - for de kommer jo uansett til å gå fløyten likevel - så har jeg lovet meg selv en ting: Så lenge jeg kommer til å fortsette med denne bloggen og å skrive for Runners World bloggen (ja jeg har takket pent ja til et år til som gjørmeløperblogger!) så skal jeg i det minste prøve å være litt seriøs på treningsfronten. Gjøre de tingene jeg vet må til for å være fornøyd med meg selv, fornøyd med egen innsats. Selvom mange nok mener at jeg trener så fint og flott, så vet jeg selv at treningen min har mange store huller, og at det er ting jeg MÅ gjøre som jeg IKKE gjør. Og det irriterer meg vettløs! F eks - 2017 - året der jeg endelig skulle til OCRWC, jeg visste delvis hvilke hinder jeg kom til å møte, jeg visste hva jeg måtte øve på, jeg visste hvor jeg evt kom til å miste armbåndet....OG SÅ GJØR JEG IKKE JOBBEN MIN!

Hva er så jobben min?

- jo hang-ups HVER dag! Det koster meg ingenting. Det henger både ringer og hangupsstang midt i trappa som jeg går opp og ned X antall ganger hver dag.

- Sit-ups - som Bjarte sier - "Det tar deg kun 5 minutter".

- Massasjerulle...altså - hvorfor ligge på ryggen i sofaen, når man kan flytte seg ned på gulvet og jobbe på problemområder 5 mins hver dag?

- Grep...nevnte jeg ringene og stanga midt i trappa???

Klarer jeg å legge til disse få latterlig enkle - men oh med så høy dørstokkmil for meg - så hadde det utgjort milevis med endringer for formen min. Løpingen har jeg kontroll på, styrke er letter å få til nå på vinteren...ja også disse tingene hjemme da.

Skjerpings Mari - skal du være en seriøs hinderløpblogger, et forbilde - så ta deg sammen ;) Sesongen 2018 banker på døra om 2 måneder!

KlemMari

IMG_6052.PNG