OCR Norway

Happy birthday...to me!!!

Mari Weider

Woop - et år eldre, men hvem bryr seg om alder noe mer (!) man er så gammel man føler seg, 40 er de nye 30 osv. Uansett er det alltid litt ekstra stas når det bare er min dag idag.  

Tro det eller ei, jeg gleder meg som en unge til å lese alle hilsene på Facebook, det er noe av det mest koselige jeg vet. Jeg forventer meg ikke noe mange gaver lengre, jeg trenger ikke Gucci, Marc Jacobs eller noen andre fancy ting. Men jeg ønsker meg skiturer på silkeføre på skeikampen, jeg ønsker meg smilet til Nora og de små hendene hennes holde mamma og pappa på tur på nye eventyr, jeg ønsker meg tvister på Mallorca, jeg ønsker meg bølgene på stranda på Alcudia mens Karoline og jeg leier bortover til ynglingsrestauranten vår, jeg ønsker meg en sandsekk på ryggen oppe i fjellene i Morzine...og mest av alt - jeg ønsker meg å se Karoline stolt få hengt den jeveste medaljen rundt halsen sin - #teamKaroline  

(...og jeg har et ønske til...men det får vi se om jeg er verdig og om det lar seg gjør i år) 

Jeg ønsker meg de fineste minnene med de menneskene jeg er mest glad i fra ulike steder rundt i hele verden. Og jeg begynner idag med bursdagsbesøk fra min aller beste Helle <3 Bursdagsgaven sin det <3

KlemMari

IMG_2384.JPG