OCR Norway

5 timer...#justsaying

Mari Weider

...til å fullføre 1.runde!

Jeg kjenner disse Spartan folka godt nok nå til å vite at de ELSKER å røre rundt i hodene våre og lage oss vettskremte før alle de store løpene. Og nå er de igang igjen. Kl 0600 går starten på Ultrabeast fra Spital farm på lørdag. Grusomt tidlig spør du meg, men med cutofftid på 15 timer så må man jo starte engang...Jeg hadde som mål å komme under 10 timer, og håper Nav bare hauser opp stemningen når han sier at de beste er heldige om de kommer under 5 timer på første runde av Ultrabeast på lørdag! Om han ikke tuller...ja da håper jeg inderlig at jeg i det hele tatt klarer å fullføre dette syke opplegget. Personlig tror jeg mye kommer til å stå og falle på været, Skottland er jo kjent for å være mildt sagt skiftende i været, og med sjekk av yr.no to ganger om dagen nå, så skifter det mellom sol og regn...dessverre er tendensen hellende mot regn hele dagen, og det vet jeg ikke om jeg kommer til å klare å holde styr på alle burpeesene engang....Kanskje målet må være under 500 burpees ;) gahhhhh...hehe dævver!

haha det bildet her er så grusomt...men det sier definitivt mer enn ord...stålmonkeybar rett etter et vannhinder...GLEM DET! #30burpees  Ellers ble gårsdagen brukt til å få hentet min elskede klokke som nå er tilbake på min arm der den hører hjemme, det ble også tid til et par timers leking i Ammerudtunellen. Utrolig digg å kjøre gjennom monkeybaren der et par ganger og kjenne at grepet og rutinen sitter. Rimelig sår i fingrene, så kun litt forsiktig henging nå tirs + ons og så hands-off tid fra torsdag etter ordre fra Mona! Så håper jeg at jeg er så godt forberedt til lørdag som jeg kan få blitt.  KlemMari   

haha det bildet her er så grusomt...men det sier definitivt mer enn ord...stålmonkeybar rett etter et vannhinder...GLEM DET! #30burpees

Ellers ble gårsdagen brukt til å få hentet min elskede klokke som nå er tilbake på min arm der den hører hjemme, det ble også tid til et par timers leking i Ammerudtunellen. Utrolig digg å kjøre gjennom monkeybaren der et par ganger og kjenne at grepet og rutinen sitter. Rimelig sår i fingrene, så kun litt forsiktig henging nå tirs + ons og så hands-off tid fra torsdag etter ordre fra Mona! Så håper jeg at jeg er så godt forberedt til lørdag som jeg kan få blitt.

KlemMari

 

IMG_7503.JPG

Så utrolig digg å kjenne at styrken kommer tilbake dag for dag nå!