OCR Norway

Dagen derpå...og en liten konkurranse til Dere!

Mari Weider

Gooood morgen folkens! Jaggu rakk jeg ikke bussen idag og! Haha fornøyd med det altså! Helt svimmel enda etter 6 timer med sortering av team-tøy! Men superfornøyd med at tøyet vårt rakk frem før Barskingen og ikke minst at hele bestillingen stemte! Det hadde jeg ikke turd å håpe på engang. Måtte sprade litt rundt i den nye singletten i sommervarmen igår, fy søren så fornøyd jeg er med designet og jeg gleder meg til å se hvor fine vi blir på lørdag.

IMG_2535.JPG
IMG_2563.JPG

Kroppen begynner endelig å kjennes litt normal igjen, ikke fullt så mørbanket lengre og jeg skal prøve meg på en lett jogg hjem fra jobb idag, før noen lette intervaller imorgen - og da burde forhåpentlig kroppen være klar for Barskingen på lørdag. Herregud kommer til å bli en folkefest uten like. Værgudene er med oss og løpet fullstappet! 

Apropos Barskingen - jeg har fått lov å dele en liten konkurranse med dere. Før og etter Englandsturen var jeg så heldig å få prøve Toppbehandling hos naprapat Rikard Edberg ved Nitelva helsesenter. Utrolig dyktig og behagelig fyr. Han skulle bl a utføre noen tester på meg, men med en skadet skulder og rumpe ble vel resultatet så som så, og han hadde vel mer enn nok med å prøve å få kontroll over skavankene mine ;) Men uansett - Rikard og 4 til vil være å finne på Barskingen for massasje etter løpet på lørdag - dere kan forhåndsbestille time ved å vippse 200 kr til 104317! Dette er et knallopplegg - både Supermann og jeg benyttet oss av dette ifjor og også i England nå i helga. Barskingen er et heftig løp med mye bakker som krever sitt av beina dine og en behandling her etterpå gjør underverker!

IMG_2604.JPG

Nå kan DU vinne behandling etter Barskingen, alt du behøver er å tagge en venn på Instagram under innlegget mitt der - og følge @rikarderdberg og @nitelvahelsesenter. Vinnerne trekkes fredag kveld! BLI MED DA VEL!

Aight nå må jeg løpe videre! 

Klem så lenge

Ha en herlig onsdag! 

Ha en herlig onsdag!