OCR Norway

Når spydkastet sitter fjellstøtt!

Mari Weider

Fy flate for en dag - ja for en helg! Hurricane heat var en opplevelse jeg må ta i et eget innlegg - men sprinten idag var en thriller! Hinderløp på sitt beste der alt kan skje! ...ihvertfall når de råeste jentene holder seg borte ;)

Idag hadde jeg (nesten) tenkt å løpe et funrun, bare gjennomføre for å få sprintmedaljen min så jeg fikk trifactaen min i år og. En kjapp rekognosering av startfeltet ga ikke inntrykk av noen lynkjappe jenter og når adrenalinet kicker inn ved start gikk det i et forrykende tempo ut fra start idag også. Alt for for for min del! "Bare stikk" sier jeg til Helle og ser på  ryggen hennes forsvinne i det fjerne. Jeg tenkte på bruke løpet på å øve meg på vegger med venstre beinet siden den høyre gluteusen nå er så "rævkjørt" som den bare kan være. Det gikk fint på de to små, men da de to mellomhøyet kom ble jeg hengende opp ned som en jæv...pinata og kom hverken hit eller dit. Hele feltet forsvant som i Malmø og jeg banne stille i konkurransehuet mitt. unødvendig Mari!

Et langt krabbehinder og jeg så ryggen på to jenter foran meg. Og heldigvis et par bak meg. Og etter litt lett løping til var vi nede i Walley of death! Farmers walk...og jaggu du - der gikk det smått med en av jentene! Jeg så Helle ligge på 3.plass og roper at nå er det pallen på henne! Helle er rå på hindrene og når hun da er så tight på de to første jentene er pallen nær. En kjapp forbikjøring av jente nr 1 foran meg gir meg smaken på topp 5! Og etter noen meter på jente nr 2 på atlassteinbæringen og 5 kjappe burpees, kommer ny bæring med Spartan sandsekkene. Jentene fikk kun en idag og når jeg ser jente nr 1 går med sekken, banker stemmen til Supermann inn i hodet mitt "Vi går IKKE!" Så med en lett jogg forbi henne er opptellingen enkel - 4.plass jenter og med en sakte øking fra de to jentene bak meg! 

Nå kommer i rask rekkefølge hoisten, traverse wallen og ringene! Boom ingen burpees! Dessverre ikke på hun bak meg heller, men ny bæreetappe sikrer forspranget. En ny løpeetappe jeg kjenner godt fra dagen før og jeg drar ytterligere fra, beina kjennes nå forbausende gode ut. Bucket carry coming up - jeg skal knuse - men hei, hva skjer??? Ingen bucket carry?? Rett til tauene! Boom - Kling i bjella! Fortsatt 4.plass! Tørr monkeybar idag - elegant rett over! Et par gjørmegrøfter og der er spydkastet! Bingo, Lotto - kall det hva du vil! Helle og ihvertfall en annen jente ligger og tar burpees - jeg trekker pusten godt, hviler hode på armen i to sekunder, hører Supermann brøle i bakgrunnen - og kaster! Fy flate! Spydet går hardt, rett frem og blir stående fjellstøtt i høymannen! Et gledeshyl og en sprint alle 100 meter løpere hadde vært misunnelig på!!! Et vanskelig hinder igjen...jeg er på 2.plass....klarer seff å tryne av hele første veggen - 30 burpees! Karl er der, står med steinansikt og teller burpees, supermann maser fra sidelinja - og i burpeetåka ser jeg Helle acer riggen, hopper av og spurter litt de to siste veggene! 3.plass! Er det virkelig sant?? Ingen truer bakfra.... 2 vegger, ildhopp og rett i armene på Helle!

"Klarte vi det!??"

"Jaaaaaa! 2. og 3.plass!!!!"

Krigsdans, hyl og skrik. Supermann er det, Karl kommer, Richard er der med kamera sitt - og alt er som det skal være! Å vinne "på hjemmebane" med alle man er så glad i - ja det er helt ubeskrivelig!! Og resten av dagen - gledesrus og to mer stolte jenter skal man lete lenge etter!!!

Nå kommer vi hjem <3

Klem fra alle oss

FullSizeRender.jpg
IMG_2465.JPG
IMG_2476.JPG
IMG_2452.JPG
IMG_2461.JPG
FullSizeRender.jpg