OCR Norway

Sometimes a girl just need to have some fun!

Mari Weider

Det beste med dager man tenker ikke skal inneholde noen trening er når mulighetene plutselig hopper opp i armene dine! 

Det var nok et både stusselig og latterlig syn å se blondina tusle rundt ved Skedsmohallen igår og lete etter friidrettsunger...jeg fant tilslutt 5 stykker men de var ikke mine så etter 10 mins sludring med en av de andre trenerne dro jeg videre for å finne noe tungt å løfte på. Det gikk rykter om Dj og fest på sats metro! 

IMG_0591.JPG

En kjapp tur hjemom resulterte imidlertid i null disco og 3 unger i baksetet! For når 3 unger vil være med å trene så sier man ikke nei. Dermed gikk turen til Pit'en på Lørenskog!  

 

FullSizeRender.jpg

Og ingen hinderløper med respekt for seg selv kan klage på fasilitetene på Lørenskog nå, her er klatrevegg, diverse ting å henge i, dekk, tau, baller og all den gulvplassen du kan ønske deg! Resultatet ble en gøy og kanskje ikke så effektiv treningsøkt, men underarmspumpen er enda på plass idag og grepet ble jobbet med - og da er jeg happy! Med avslutning på McDonalds var det ingen sure miner i bilen hjem:) 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Nå skal denne vinterbleke kroppen trykkes inn i bikini for første gang i år - vi får se hvordan det går ;) 

KlemMari

FullSizeRender.jpg