OCR Norway

Idag er det guttas dag!

Mari Weider

Gosh - jeg kan nesten ikke vente med å sjekke nettet til jeg enten står opp, eller våkner for en aldri så liten dopause i sovingen! Idag er det nemlig sesongstart på Toughest-touren 2017! I amsterdam! åhhh skulle så gjerne vært der! For det første fikk jeg sett så alt for lite av Amsterdam da vi hastet gjennom byen på et par timer ifbm EM ifjor. Og for det andre er det et kult land og jeg tror det blir et sykt kult løp. Ryktene sier veldig flat løype - ergo er tempo høyt og da kan mye skje. Det er også skjedd mye nytt i løypa. Forbausende dårlig oppdatering på instagram spør du meg fra de jeg vet var der igår og testet hindre, men en liten teaser fra Toughest selv ga ihvertfall meg en klar beskjed om hva jeg skal bruke de neste 3-4 ukene på - Grep, kipping og grep! Ferdig snakka!

Men uansett - idag er det guttas dag - om ikke jeg har missa helt så er det kun gutter fra teamet som reiser nedover. Selvfølgelig blir det gøy å se hvem som hevder seg på jentesiden, personlig holder jeg en knapp på Karin Karlsson idag - hun er i en sykt rå form nå. Men det skal bli fantastisk gøy å se hva Super-Hilde kan diske opp med i Malmø om noen uker. Og for ikke å snakke om RastaRunner som også har jobber hardt med både løpeformen og styrken.

Men gutta da - imorgen har vi Kim Bråthen med oss fra teamet i elitefeltet - med små barn og mye sykdom i vinter er ikke oppkjøringen hans optimal, men han har vist seg å være en råtass selv med hakkete trening før, så vi får se idag.

IMG_0665.JPG

Kilian er en spennende fyr som forhåpentlig kommer som en pil bakfra - han er en stille, beskjeden fyr, men stille vann har dypest grunn osv...

IMG_0668.JPG

Johan som var ukens atlet er jeg også veldig spent på, riktignok er han ikke på teamet - men hvem bryr seg. Gøy er det å se kjentfolk gjøre det bra!

IMG_0666.JPG

Petter er teknikern vår på laget, kvala til VM og skal vise muskler der i oktober. Så får vi se hva løpingen hans duger til, hvilken plassering han havner på. Jeg digger uansett Petter og heier på han!

IMG_0667.JPG

Bjarte skal selvfølgelig til Amsterdam. Bjarte elsker Toughest. Bjarte elsker Toughest så mye at han har hele låven sin full av Toughest-effekter (les hinder), og gjennom Farm Ninja Challenge deler han broderlig med oss alle. Jeg er ihvertfall supertakknemlig og gleder meg til en gjennomgang i låven hans før min sesongstart!

IMG_0663.JPG

Til slutt har vi et nytt medlem på laget, Rickard, og ikke minst Daniel som skal nedover! Dette er som sagt guttas tur og vi ønsker de alle masse lykke til idag - Kick ass og gjør oss stolte!

IMG_0669.JPG

I anledning sesongstart har vi satt sammen en liten spilleliste til teamet - Team OCR Norway på spotify, medlemmene selv har bestemt sanger og vi slenger like gjerne en med her som en god start på dagen eller!

KlemMari

 

Elsker det bildet her - cremen på plass - Sjefen sjæl - Robin - mangler på startstreken imorgen, men jeg håper vi kanskje får et glimt av han senere i sesongen! 

Elsker det bildet her - cremen på plass - Sjefen sjæl - Robin - mangler på startstreken imorgen, men jeg håper vi kanskje får et glimt av han senere i sesongen! 

...se om du har sjans til å stå stille nå...jeg klarer ikke og jammen håper jeg ikke gutta klarer det heller idag!!!