OCR Norway

MITT deilige påskeegg

Mari Weider

//inneholder sponsede produkter//

Ja vet dere, sånn måtte det bli idag...jaggu er det ikke mye spons jeg har klart å dra ut av denne bloggvirksomheten min, men jeg er uendelig takknemlig for min trofaste sponsor i Proteinfabrikken. De er utrolige viktige for meg, og sørger til enhver tid at jeg alltid har det jeg trenger ifht sportsernæring. Jeg måtte nesten le da jeg ifjor sommer møtte noen lekre babes som helt mistet masken da jeg sa jeg var sponset av PF..."Hæh...er DU???" Hehe jeg måtte faktisk smile litt inni meg...det var så åpenlyst at det var det siste de hadde forventet...gamle røya liksom - men altså Proteinfabrikken - tusen takk atter igjen!

Og takket være noen kjappe tastetrykk, datt påskeegget mitt hjem på mandagen her. Heldigvis sendte jeg Supermann for å hente pakken, og selv postmannen nektet å bære pakken...Supermann måtte pent gå bak disken og hente den ;) Dævver...to brett med digg Nocco - en til han far og en til a mor - ja det veier litt.

Tidligere fråtset jeg rundt inne på nettsidene til PF, men jeg tenkte jeg ville dele med dere mine favorittprodukter nå om dagen. Som dere sikkert vet har PF inngått et samarbeid med Orkla som har økt varebeholdningen betraktlig - som alltid er det noe positivt og noe negativt med slikt. Jeg har mistet mine elskede vitaminpiller...men det ser jaggu ut som jeg overlever det og...

Protein delite med jordbær og hvit sjokolade

Dette er ren og skjær luksus. Men det er ikke så mye proteiner jeg bruker at jeg unner meg den luksusen. Disse proteinene smaker sykt digg, lager en litt tykkere drikk og kjennes rett og slett ut som et lite gourmetmåltid. Hver morgen starter jeg med en shake med en scoop av denne blandet sammen med en scoop med havregryn som jeg har malt opp til havrepulver. Enkelt og greit, men så godt. Gleder meg til hver frokost!

Fres

Min addiction! Jeg er helt avhengig og det er krise om vi ikke har Fres i hus. Derfor var det en lykkens dag da jeg plutselig fikk tak i det på PF. Ikke så mye til som skal gjøre en jente lykkelig, men det ble jeg altså da. Hver morgen etter shaken min, koser jeg meg med et glass Fres til vitaminene. Beste starten på dagen..og må ha det, bare må ha det!

Cell-Max

Et av mine ynglingsprodukter hos PF. Denne har jeg alltid klar i en shaker når jeg har løpt langturer, løp eller andre harde treningsøkter.

Cell Max™ er fullpakket med komplekse insulinfrigjørende karbohydrater, PH bufred kreatin, L-Glutamin og lettopptakelig proteinpeptider for å gi en høy og stabil insulinutsondring. Dette resulterer i en fullstendig metning av kreatin- og aminosyrelagrene i muskelcellene.

Enda en krise om vi ikke har nok Cell-max i hus spesielt nå som konkurransesesongen starter. Etter harde løp klarer jeg bare ikke å spise noe, men vet at jeg må ha i meg energi raskt. En shaker med Cell-max og evt proteiner ved målgang sørger for en raskere restitusjon og at jeg slipper å kollapse (så mye) etterpå.

FullSizeRender.jpg

Nocco

Are you Nocco enough?

Haha er nok ikke det heller gitt, men Nocco er likevel digg da! Nocco er en ferdigblandet BCAA drikk uten sukker og er kalorifri. Du har sikkert sett alle intstagrambildene av de råe treningsguttene og jentene som poserer villig vekk med en Nocco. Og det er ikke uten grunn da...skikkelig digg som en oppkvikker eller hvis du har lyst på en god leskedrikk. I tillegg skal den gi raskere restitusjon og bedre muskelreperasjon! Ja og du får de med eller uten koffein!

IMG_0575.JPG

Og som en liten påskebonus...det er vår snart og hvem jente med respekt for seg selv har ikke lyst på et par nye bukser da...jeg har siklet på disse sååååå lenge nå at å få de dumpende ned i posten gjorde absolutt ingenting. Etter å ha begynt å bruke Freddy-tightsene er det så og si umulig å trykke seg inn i et par stive vonde olabukser!

Aight - det var dagens reklame fra meg til dere - om du har lyst til å sjekke ut PF selv så klikk ivei. Er mye spennende der, og vi har alle våre favoritter!

KlemMari

 

IMG_0579.JPG