OCR Norway

Yesterday did me good!

Mari Weider

Dere har alle sagt jeg må hvile litt mer...jeg vet ikke om jeg vil la meg være enig der. Jeg vet selv hvor jeg står ifht årets konkurranser og det er IKKE der jeg ønsker. Men vinteren har vært røff og mens mange nå er i full gang med sesongen, har jeg offseason litt til - og Off-season betyr for meg full fokus på det mest dyrebare i livet mitt - jentene mine!

IMG_0432.JPG

Sosiale medier kan rote rundt med alle sine hoder, og mitt går trill rundt noen ganger, og det er mye man higer etter og skulle ønske seg, men fakta er -  er man ikke kul nok så er man ikke. Men heldigvis har jeg disse to som holder meg nede på jorda, og for dem er jeg heldigvis kulere enn kulest og tøffere enn toget - og det er så godt! Og gårsdagen puttes i minnebanken som en god dag, fylt med masse is, kaker, restaurantbesøk og timesvis med vandring i Oslos gater kun på jentenes premisser!

IMG_0299.JPG
IMG_0310.JPG
IMG_0315.JPG
IMG_0323.JPG
IMG_0436.JPG
IMG_0437.JPG

Ingen tvil om hvem som er kulest i Tufteparken av oss 4...men herregud - kunsten er å ikke ta seg selv så høytidelig er det ikke? 

IMG_0418.JPG
IMG_0426.JPG

Ha en deilig dag da - jeg er enda spent på hva den bringer! 

KlemMari