OCR Norway

Happy birthday to YOU!!!

Mari Weider

Herregud - gratulerer med dagen! For idag er det nøyaktig et år siden Team OCR Norway ble laget! Og det er IKKE aprilsnarr.  

Og vet dere - jeg er så stolt! Så stolt av laget. Så stolt av hver og en av de fine medlemmene våre. Så stolt av alt vi har fått til på dette året. For det har vært litt av en reise, fra et lite blogginnlegg som eksploderte til et idrettslag med over 160 medlemmer! Vi sprer om oss med idrettsglede hvorenn vi er og den beste rekrutteringsmetoden vår er rett og slett å  være oss selv. Det er høy takhøyde i laget, det er high Fives, klemmer, proteinsjokoladekaker og en inkludering jeg nesten ikke trodde var mulig!

Jeg gleder meg til et nytt år med mer treningsglede, fler løp, fler treninger, flere bobler i parken og julebord. Tusen takk til dere alle for at dere gjør Team OCR norway til det fantastiske laget vi er! 

Og er du ikke medlem men har lyst - vel da finner du link HER! Og DU er hjertlig velkommen! 

KlemMari

7F12B5AB-3B5A-4456-AE78-CB45595F6F90.JPG