OCR Norway

Kenyanske intervaller og Isle of Skye

Mari Weider

God morgen alle sammen!

Håper dere har hatt en herlig helg, i går var det sykt spennende for min del først å sitte og heie på min herlige svømmedronning, og så heie på de flotte skijentene våre! Herregud de er bare så rå, og jeg elsker egentlig å se på dem mens jeg løper intervaller på mølla, da kan jeg liksom drømme meg bort og late som jeg trener (litt) som dem ;) Haha dævver...er selvfølgelig ikke i nærheten, men dere er enige i at man blir litt inspirert eller? I dag skal jeg la gutta inspirere meg litt før jeg stikker på sats.

Jeg er nemlig inspirert av månedens Runners World...her står det bl a en del om intervalltrening og at den skal foregå hardt nok over lengre tid! Det er altså ikke noe å være redd for å ha litt høy puls, det gir resultater. I tillegg sto det om de kenyanske løperne, de løper harde lange intervaller på progressiv fart. Bl a 2 mins på og 1 mins av. Det er en intervallform jeg kan finne inspirasjon i i dag. Økt på 60 mins...og det gjelder jo seff her og se hvor høy fart man bør starte med...jeg lurte på om jeg faktisk kan klare å starte på 12 km/t...så øke med 0,1 pr drag... Da vil jeg tilslutt ende på 14 km/t drag, og det tror jeg holder. Til sammen vil det bli 20 intervalldrag og forhåpentlig noe sånt som 30-35 minutter i sonen...og hvilken sone det blir...ja det kan vi se på når jeg er ferdig ;)

Skal forresten få litt inspirasjon til fra en stor mann, som kaller seg selv råere av de råe...og jeg må si jeg virkelig ser opp til han. Håper bare vi klarer å få til en lunsjdate en dag...bissy bees begge to ;)

Og dere...nå begynner turen vår å virkelig få alle brikkene på plass, arrangøren sier "learn the erea, come prepared and understand the location, Resources and facilities that are and arent available". Så det er jeg i gang med, og jeg må si...de bildene jeg finner gjør meg bare mer og mer forelsket i øya...

Og...det ryktes til og med at vi skal stoppe på Loch Ness på veien dit! Kult eller???
 

KlemMari

FullSizeRender.jpg

Ynglingsoutfiten min fra Skinsnorge.no