OCR Norway

Under huden...

Mari Weider

Av og til blir det litt stille selv her på denne fronten...ikke for at jeg ikke har noe å skrive om, men rett og slett fordi jeg blir litt tom. Litt sånn tom innvendig.

Søndag var jeg høy på løpeadrenalin, men likevel litt oppgitt. Løping er liksom ikke bare bare lengre, det skal løpes slik og sånn, og gjør man det galt, ja da er liksom alt bortkastet. Og vet dere, av og til trenger i hvert fall jeg bare å gjøre litt som jeg vil. Derfor var det utrolig digg med de såkalte "kenyanske intevallene" - det var så deilig å bare la beina strekke ordentlig på seg, kjenne svetten sile og kjenne at jeg ble ordentlig sliten. Garmin ga meg selvfølgelig en 5'er, og ja da - jeg vet det er altfor høyt, det sa seg jo selv det sammen med 72 timers restitusjon! Bare tull sier de som kan seg på det, jeg blåsser i det, sier jeg - fordi jeg har ikke akkurat løpt ned hverken sats eller løpeskoene siste dager uansett. Så det går nok bra. Og dessuten, som andre bedreviteresegpådet sier - av og til må man også kickstarte kroppen litt. Ja på lik linje som man må tråkke litt ekstra på gassen på en bil så den ikke skal bli daukjørt. Seff skal man ikke gjøre det hver dag, kanskje ikke hver uke heller - men innimellom er det lov, og jeg innbiller meg - kanskje til og med bra.

Uansett - jeg lovte dere resultatene og her er de:

20 stk a 2 minutter, målet var å komme meg opp til 14 km/t, men ga meg på 13,7 og løp de 3 siste på 13,5. Skjønte allerde da at jeg satt godt plantet på sone 5 båten...

20 stk a 2 minutter, målet var å komme meg opp til 14 km/t, men ga meg på 13,7 og løp de 3 siste på 13,5. Skjønte allerde da at jeg satt godt plantet på sone 5 båten...

IMG_8561.PNG
Blodrød øverste linje.... 

Blodrød øverste linje.... 

Utover dette var mandagen rett og slett en litt sånn nedtur dag. Jeg gidder ikke gå så mye inn på det her, vil ikke virke som en sytete drittunge, men jaggu var jeg muggen mandag ettermiddag. En ting var at treningsøkta mi på sats der styrke på bein sto øverste på lista...men en annen ting er all den andre motgangen som hele tiden møtes nå. Rart hvilke verdier som er i samfunnet i dag, og jeg må innrømme at jeg strengt tatt er litt i tenkeboksen på mye nå om dagen. På den ene siden er det mennesker som viser meg en varme og omtanke jeg blir helt overveldet av, og på den andre siden møter jeg bare vegg etter vegg etter vegg...og ja - jeg blir litt lei. Men da var det utrolig godt å komme hjem til go'jenta mi, krype under ullteppet og si "mamma trenger å kose litt". Og etter 45 mins med en god varm liten barnekropp tett inntil meg, med to store blå øyne som stadig tittet på meg og sa "Jeg er så glad i deg jeg mamma!" ja så var verden litt bedre å våkne opp til. Men det er det som er om dagen - ting kommer mer og mer under huden min. Det er så mye konkurranse og kniving ute og går om dagen, og ja - jeg vil egentlig bare gjemme meg under ullteppet mitt med de to beste jentene...de som betyr noe og de som er mitt alt!

Så - nok om det - straks helg og masse kos på tapeten + trening!!! Målet må jo være å få inn et par skikkelig digge økter! 

Klem til dere alle som gir meg varme og energi! 

 

IMG_8557.PNG