OCR Norway

5 kg ekstra...

Mari Weider

...og nei - jeg snakker ikke om marsipankiloene fra julesalgmarsipanen...Jeg snakker om sekken min. Jeg har jo på gang prosjekt Umulig egentlig...Dvs - jeg skal bli en raskere løper, en mer utholden løper OG jeg skal bli en sterkere løper. 3 i ett er nok dessverre umulig, og i tillegg driver jeg og surrer med opplegget mitt selv. Dog har jeg lært uendelig mye på dette siste året og jeg vet et og annet om hva jeg bør gjøre, men jeg vet også at man må sette seg et hovedmål. Og hovedmålet mitt er Agoge...ja og Ultrabeast...og Ironviking...og - pokker - nei det er mange mål i år.  

Uansett...Agoge har jeg enda 6 måneder til...og Hurricane heat 12 hour enda nesten 7 måneder til - og kanskje frykter jeg dette løpet mest. Her er det CUT-Off tid, og mange har gått hjem her uten medalje. Og her må man løpe med sekk og en minimumsvekt for jenter på 7 kg. I tillegg til de 7 kg'ene kommer alt man skal ha med seg av mat og drikke + div utstyr. Og så skal man løpe! Og rekke en tidsfrist man ikke kjenner. Så kommer vi til dagens økt. I tillegg til det vanlige jeg putter i sekken min av skift, lommebok + div saker, la jeg med 3 kg ekstra nederst i sekken. 3 kg høres litt puslete ut ikke sant? Jeg er enig altså! Så heldigvis veide sekken totalt 5,5 kg. Fortsatt puslete synes du...jo kanskje det...men et sted må  man begynne, og jeg kan love dere - du kjenner 5,5 kg ekstra på ryggen. Så drøye 9 km senere i sone 2 - burde ikke være så sliten, men det var det! Veldig! Men deilig også! Deilig mørbanket kropp! Imorgen er det litt ekstra hvile, litt styrke og litt mer løpe! Sweet!

Natti fineste!

KlemMari

FullSizeRender.jpg