OCR Norway

Min aller første WOD!

Mari Weider

Jepp - CrossFit er i vinden som aldri før, men enn så lenge har jeg ikke klart å dra rumpa mi inn på en Box. Viktig å ha alle begrepene klart for seg her og det har jeg IKKE! Men...nå er det visst noe CrossFit open greier, aner ikke hva det går i heller - men at det involverer burpees, DET har jeg fått med meg! 

IMG_8394.JPG

Og siden planen min er å bli bestevenn med burpees, OG alle (!) tydelig kjører denne 17.1 økta så måtte jeg teste jeg og. Sats Metro har jo fått et glimrende flott Performance område, og når man kun trenger en box og en hantel (jeg var lat og grabbet tak i en kettlebell (blir sikkert feil det og da...)), så var det hele fort gjort å legge opp!

IMG_8390.JPG

Beviset for at jeg også kjørte 3 kg for lett. But Hey...gidder ikke å bli mer skadet enn jeg er, og med vond skulder holdt det med 12 kg. Og en annen ting, pipestilkarmene trenger å jobbe seg litt opp og;) 

Men nok om det.../excuses/ liksom - DET VAR SYKT HARDT!!!! Klarte limiten under 20 mins med god margin, men fy flate så hardt! Var livredd jeg skulle faceplante i boxen eller lage et annet morsomt spetakkel, så full fokus på hvert hopp. Og vel ferdig - uendelig stolt! Kul trening, høy puls og fortsatt dehydrert etter all svettingen :) 

IMG_8392.JPG
FullSizeRender.jpg

Og ja...før jeg avsluttet med WOD'en rakk jeg en rolig sone 1 økt en time på mølla og fullkropp med div ettbensøvelser, rygg og bryst! En skikkelig digg økt!! 

KlemMari

IMG_8397.PNG
IMG_8396.PNG
IMG_8399.PNG