OCR Norway

Av og til er det enkleste det beste

Mari Weider

Straks på vei ut døra her igjen folkens! Løpetur til jobben venter, og siden gjengen forlot meg for å så film i kinoen, ja så kan jo jeg likegjerne dra avgårde så fort jeg kan. Jo lengre tid jeg har til løping, jo lengre kommer jeg. Verste som er er å løpe til jobben med stress hengende over seg med tid å komme frem på. Da er liksom halve vitsen borte med rolig løpetur. Det store spørsmålet er bare, skal jeg adde ekstra vekt eller ikke til sekken idag? Får kanskje pakke ferdig først og se hva den veier da.

Ellers har jeg rett og slett hatt en digg dag! La meg litt etter at gjengen dro idag, og var aaaaalt for treg ut av senga. Likevel fikk jeg en knall økt på sats, helt enkel uten noe mikk makk...og vet dere, av og til er det enkle det beste:

- Legcurl

- Legextension (et og et bein)

- Etbeins beinpress

- Sittende tung roing

- Pull-ups/grepstrening/skulderrehab

- Nedtrekk - 5 serier

- Markløft - 60 kg - 4 serier a 80 kg - 60 kg

- Facepull/tauklatring

- Fronthev

- Avslutning med div mageøvelser...ikke beste økta her, men men ;)

Som sagt behøver ikke alt være så himla innviklet, målet mitt er også å få styrken min tilbake i år, og med en slik økt som dette føler jeg det går rette veien!
 

Ha en herlig kveld alle sammen

KlemMari