OCR Norway

#itsnotforYOU

Mari Weider

God morgen alle sammen! 

Fy flate som dagene flyr, jeg lovte dere mer update fra Tough Guy! OG DET KOMMER ALTSÅ! Jeg har bare ikke hatt et sekund til å putte rumpa ned foran dataen...eller det stemmer ikke helt. Igår brukte jeg hele 40'isj minutter til å sitte å telle antall jenter i mål på Tough guy målvideoen. Det er det eneste som er latterlig med konkurransen, for oss som er litt mer skada enn andre i hodet, så er det kjipt å ikke få noen plassering, ikke for det...alt er jo frivillig på Tough guy av hindre, så plasseringen er uansett litt sånn ut i det blå. Men topp 20 ble det ihvertfall. Og med ca 2000 jenter med (pleier vel å være en 30% jenter med på dette løpet) så er det vel innafor. Men fornøyd...nei det er jeg IKKE!

What brings me to dagens hashtag #itsnotforYOU! Skins har jo endelig sluppet ny kolleksjon 1.februar! Og seriøst - hadde jeg vært deg hadde jeg tatt en titt! Det er sykt mye kult, lekkert og mye nytt. Blant annet flaggskipet Pro-prium...tightsen som er for de som er hakket råere enn meg, men som jeg har våte drømmer om og  håper jeg får råd til å kjøpe en dag før den går ut av produksjon... Tightsen som skal ta deg til nye høyder innen trening og både øke prestasjon og restitusjon maksimalt takket være helt ny teknologi!  

IMG_7719.JPG

Damian er hakket mer vassere og rå nok til å rocke den! 

Ellers har det kommet sykt mye lekkert til damene i den nye DNAmic kolleksjonen, og ikke minst en skyskraper variant av A400 med høyere liv til oss jentene - elsk!!! 

 

IMG_7720.JPG

Og for de som har savnet kosedresser og loosefit! Vel - nå er det her!!! 

 

FullSizeRender.jpg

Aight? 

Ellers så kan jeg melde om en rolig langkjøring i boks + en intervalløkt, og imorgen blir det bakkeintervaller + STYRKE!!! Et stort savn, det er så lett å løpe til/fra jobb...men jeg må fore musklene også!

KlemMari

 

IMG_7710.JPG