OCR Norway

Dagen derpå...

Mari Weider

...er ingen hindring! Ja i hvert fall ikke når man har brukt hodet litt underveis iløpet av natten ;)

Fredag var det duket for fest...og selv om jeg stadig har meg en fest i gjørma og går for å vinne den festen, så er det ikke like ofte jeg går på vanlig fest. Ja faktisk her jeg enda ikke vært på noe julebord i fjor...så da det dukket opp invitasjon til nyttårsfest boblet det jo litt i blodet. Men ikke bare for å få dratt på fest, men like mye fordi jeg ikke kjente noen der egentlig...ikke godt i hvert fall! Og what to wear...hehe jeg har jo ca en million kjoler, men det ER jo SÅ gøy med nye kjoler...og når det nå er krampesalg, OG man får tak i ny lekker kjole til et par lapper + en gulljakke (den skal bli brukt mye i år den) til kun en liten lapp...ja da var Dronninga lykkelig! Så mens gjengen spiste taco, flottet jeg meg med kjole og hår og sminke og smykker - OG så gøy jeg hadde det! Vi lo og pratet halve natten, og jeg må si, fy flate så gøy det skal være å være del av den trenergjengen til Romerike friidrett. For flottere folk skal man lete lenge etter!

IMG_7727.JPG

Men lørdagen var ukens høydepunkt hva gjaldt trening for meg, så rødvin var byttet ut med hvit, og vann ble regelmessig fyllt på. Resultatet var en adskillig bedre form enn fryktet, og utover dagen ble både planlagte intervaller + styrkeøkt gjennomført...om ikke med stil, så i hvert fall med jernvilje!

- 5 x 5 mins bakkeintervaller (takk garmin for treningseffekt 3,3)

IMG_7740.JPG

Styrke:

- skulderoppvarming

- nedtrekk/push-ups

- stående enarms roing/grepstrening

- brystpress i maskin

- bakside rygg

- høy stepup med medisinball/rotatorcuff

- 90 grader statisk med 4 kg medisnball over hodet

- leg-curl

- mage/monkeybar

Ikke noe å diskutere en gang, DETTE må gjøres, musklene må på plass, teknikk på tilbake og kondisjonen må pushes til nye grenser! Men en sånn økt etter en fantastisk kveld er bare en såååå bra start på helgen! Og vet dere...jeg har troa på at det blir litt mer styrke i dag og!

Ha en fin søndag da alle sammen!

KlemMari

IMG_7728.JPG