OCR Norway

Sjekkliste til Island - vil du hjelpe meg?

Mari Weider

Altså...neste og siste mål for 2017 er altså plutselig (!) blitt 24 timers løp på Island 16.desember. Helt sykt og jeg grugleder meg noe voldsomt! Mest gleder jeg meg kanskje til at vi skal få hatt med jentene på tur, og blant annet oppleve Den Blå Lagune med dem. Som Nora sa "Dere reiser IKKE til Island!" punktum ferdig opplest...helt til vi altså fikk hjelp fra Bakke AS som sørger for at jentene blir våre assistenter i pit-området og at hele familien kan kose seg med en førjulstur.

Så - jeg er altså i gang med å planlegge alt. Det er jo en del ting som må med og ikke minst planlegges og bestilles har jeg skjønt... Så her er det bare å rope ut om dere har noe erfaring både med Island og 24 timers løping (ute på Island i desember??):

- hvor mange sko bør man ha med på et slikt løp...

- og hvor mange sokker, tøyskift osv???

- luer, votter mm...

- neoprensokker vs ullsokker som man kan bytte flere av (ja vi blir våte på tærne gitt - eller som min "beste" venn i spartan sier "Expect submersion"! - selv om jeg tror det er bare tull!)

- mat...her tror jeg jeg har en formening om hvordan dette kommer til å gå...hint her for min del er vaniljesaus og ferdigdrikker....

- sove/ikke sove....hvile/hvor lange pauser....gunne på og løpe lengst mulig til å begynne med/ta regelmessige spise/hvilepauser?

Nå har jeg jo i år gått gjennom både HH12HR og Agoge...så har absolutt en formening om at dette kommer til å gå helt fint og kroppen tåler uendelig mer enn man tror, men gøy å høre andres erfaringer!

Den Blå Lagunen! (bonusen til alle sammen etter vel gjennomført...)

- når bør man være der?

- hvor lenge pleier man å bade?

- har noen spist på Lava?

(her har jeg også en formening om at vi tar en litt eksklusiv pakke og går for biff på Lava...men igjen gøy med input fra dere!)

Ellers lurer jeg litt på om jeg skal ha en dag hvor jeg løper faktisk 6 runder av 10 km en dag med innlagte burpee-pauser...hadde vært gøy å invitere med dere og få litt goodvibes på det døgnet. Hadde tenkt meg noe sånt som 10 km kl 08 - 11 - 14 - 17 - 20 - 23. Noen som er gira på det?

Spent på svar her nå altså!

KlemMari

 

FullSizeRender.jpg