OCR Norway

Løpedag - hvem vil være med meg?

Mari Weider

Det forplikter alltid så mye mer om man snakker høyt om ting og legger planer. Og jeg må innrømme...jeg vet ikke helt hvordan jeg best mulig skal forberede meg til Island. Da vi var på Toughest i Gøteborg spurte Tommy Nordvang meg med store øyne hvordan jeg skulle forberede meg på dette...jeg svarte "Jeg vet ikke...tror du ikke jeg er klar allerede?" Om mulig ble øynene hans enda større...

Men seriøst...jeg tror egentlig jeg er klar... Såpass mye har jeg lært gjennom dette året at det meste handler om å ha hodet skrudd rett på. I det øyeblikket det skrues av, har man problemer. Dessuten, hvor mye får man egentlig gjort på snaue 6 uker, om grunnformen ikke allerede ligger der? Jeg vet jeg ikke kommer til å vinne, og jeg SKAL klare 6 runder om jeg ikke må bæres ut av andre mer alvorlige årsaker...spørsmålet er bare - hvor mange fler runder kan jeg klare?

- 6 runder = 48 km (mandatory for å få medaljen)

- 7 runder = 56 km (burde være mulig)

- 8 runder = 64 km (mitt hårete mål, 3 timer pr runde)

- 9 runder = 72 km (tvilsomt)

- 10 runder = 80 km blank (kommer ikke til å skje meg!)

Denne skal henge på juletreet i år!! (Hvis ikke blir det ikke jul altså!) 

Denne skal henge på juletreet i år!! (Hvis ikke blir det ikke jul altså!) 

Hadde altså vært utrolig kult å runde 60 km, og jeg har vært litt i tvil om jeg skal (gidde) å kjøre noe testløp, men nå har jeg altså bestemt meg og sier det høyt:

Torsdag 23.november kjører jeg mitt testløp. Jeg kjører 10 km hver 3.time med mål om å nå 60 km den dagen. Her er sånn jeg ser for meg dagen:

0800 - 10 km

1100- 20 km

1400 - 30 km

1700 - 40 km

2000 - 50 km

2300 - 60 km

Og nå frir jeg altså til dere - er det noen som vil være med meg denne dagen, jeg ser jo nå at det er sikkert de siste 3 laps'ene som blir verst og hvor jeg kommer til å trenge mest motivasjon. Men kos med følge alle laps'ene da. Rop ut om du/dere vil være med!

KlemMari

 

IMG_3861.JPG

come run with me!!!