OCR Norway

Om å «fettle» og slikt...

Mari Weider

 ...mange lurer på HVORFOR vi betaler dyre dommer for å krabbe rundt i gjørma, bli slitne, møkkete og ødelegge tøy til flere tusen kroner! Vet dere...når jeg løper så lurer jeg på det samme...på nøyaktig 30,7 km idag hadde jeg en liten mental øvelse på gang...jeg smilte mens jeg sa høyt for meg selv «Smil Lars, smil Hege, ...Mona,  Marie, Helle...godt ingen så meg for å si det sånn. For min del er det ihvertfall rundt 30 km at vippen kommer, møter veggen eller hva du velger å kalle det. Hege har derimot fortalt meg at det å smile utløser endorfiner som hjelper deg å nå lengre. Så idag mellom 30 og 38 km ble alle som betyr noe for meg nevnt høyt med navn...for det er mange! Veldig mange!

FullSizeRender.jpg

Og vet dere - jeg et så super stolt! Jeg er ingen rask løper, jeg er ingen maraton løper, men idag kuttet jeg 4 timer av tiden min fra ultra Beast Edinburgh - jeg vet disse løpene ikke kan sammenliknes, nå løp vi 46,8 km og 700 høydemeter, i Edinburgh 50 km og 3600 høydemeter. Men likevel! Fy flate så stolt jeg er!!!! Tidsfrist er 7,5 timer og jeg klokket inn på 6,48!!!

IMG_4081.JPG

plukket til og med endel jenter underveis så spent på plassering i jenteklassen!!! 

Men - la oss prate Fettling! For et herlig ord!! Har du fettla idag? Med hvem har du fettla og hvor?? Har du noengang fettla på jobben? Hadde du lyst til å fettle henne??

Det skal ikke mer til før hele turen er episk! Litt fettling og en tysk oversetting av en dessert til  «Lavakuchen» uttalt av en fantastisk kelner fra Bangladesh til «lavakuken»...trenger jeg si mer???

På denne turen har jeg brukt 6 timer og 48 minutter i et gjørmehav enhver 3 åring hadde misunt meg...jeg har fettla,  burde ha fettla, spiste «fette Bulle», drukket rødvin, nytt Main i solnedgang med rosévin, spasert gjennom Frankfurt sine fantastiske gater, sett på kunst, lært historie (etter å ha tatt tidenes mest kleine selfie) - lekse les om kunsten før du tuller med den!!! Jeg har fått nye venner og pleiet gamle venner! Og ikke minst - vi har ledd så jeg er ferdig med Abs-treningen neste måneden!

IMG_3930.JPG
IMG_3931.JPG
IMG_3933.JPG
IMG_3935.JPG
IMG_3951.JPG
IMG_3953.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Takk for en fantastisk tur Marius, Martin og Martin <3

KlemMari

IMAGE.JPG