OCR Norway

Stolt.no

Mari Weider

Innimellom kan jeg ta meg i og sitte og scrolle meg gjennom nettet. Innom de store sidene, lese om andre bloggere - noen veldig suksessfulle, andre mindre... Noen som tør å gå i mot massene og stå på egne bein, stå opp for egne meninger. Og så tenker jeg...så deilig det er å egentlig ha funnet seg selv. Funnet det jeg kan stå for og som jeg har tro på og er stolt over. Ved å bare være meg selv! Jeg har fått høre "du har ikke nok følgere" og ergo er man ikke "kul"nok, jeg fikk høre tidligere i sommer "Er DU sponset av DEM"...noen jenter som sto med store klinkekuleøyne og se på meg...lille meg, men det var greit - jeg bare smilte og sa...ja i flere år faktisk. Og så gikk jeg tilbake til mine, mine venner, min gjeng. DERE <3 Dere som har gjort denne siden mulig, dere som følger meg, dere som liker meg - for det jeg er og står for. Dere som har vist så tydelig hvor utrolig kule vi faktisk er - team OCR Norway - laget der det er plass til alle, laget med det store hjertet. Og det kjentes digg ut! Digg fordi jeg kan stå på mine to ben uten å ha solgt sjela mi! Digg!

For noen herlige mennesker - så utrolig stolt over å få lov å kjenne hver enkelt av dere!

 

Fullt så digg er det virkelig ikke å kjenne at august måned har kommet, kjøligere morgener, rufsete vær - foreløpig boikotter jeg og går med kortkort shorts - men det kan godt komme noen varme dager til. Jeg kjenner at det hadde gjort seg med i hvert fall en eller to dager på stranda før skolen starter. Og btw...haha dævver - hadde jo egentlig tenkt å sende ungene på skolen mandag 15.august - spør meg ikke hvorfor, men var overbevist om at skolen startet da. Lykken var stor da en kollega kunne fortelle meg at sønnen hennes ikke startet før 22.august! Whaaat - altså 1 hel uke til med ferie!!!! Så kom igjen sola - gi meg litt mer varme og solbrune legger litt til!

Gårsdagens langkjøring ble til en elegant bakkeintervalløkt på mølla på brannstasjonen! 16 grader, grått vær og yr i lufta fristet meg på ingen måte til noe som helst uteaktivitet. jeg gravde dypt, men himmelsk var det å komme inn til Pit'en min på Lørenskog. Har ikke vært der på evigheter, men du og du så godt å være tilbake. Trygt, godt og varmt! Og en hel mølle for meg selv!

Oppvarming, 5 x 4 mins drag på 10,5 km/t,  6% helling (latterlig ifht Edinburgh da ;) og nedkjøring. 50 digge minutter og jaggu var jeg ikke innom Runners High følelsen og litt dancing on the møllebånd måtte til! Men må nok pent finne meg i å øke inclinen litt på mølla utover vinteren - som Supermann oppsummerte - Ultrabeast om et år blir 42 km med 3000 høydemeter! Tjohooooo! Jeg sier Bring it!

KlemMari

Ikke kul nok my ass ;) 

Ikke kul nok my ass ;)