OCR Norway

Dronninga av Jotunheimen

Mari Weider

Vi har fått en ny fjellgeit i familien! Vi ønsker henne velkommen! Tidligere har hun gått under navnet Dronninga...mest fordi hun er litt diva...litt veldig...;) men Igår imponerte hun stort og har antagelig gjort sin største prestasjon ever. 16 km, 1100 høydemeter og snaue 7 timers gjennomføring! Og det (nesten) uten å sutre! Det var 6 grader og regn, vind og ganske så stusselige forhold. Men det positive vi kan dra frem var bra sikt og lite folk. For båten som tok oss fra Gjendesheim til Memerebu var nesten folketom. Men vi kan skryte av at "Vi klarte det!" Endelig er Besseggen besteget!

 

image.jpg
Den nye fjellgeita! 

Den nye fjellgeita! 

Den drevne og stødige travern som aldri svikter

Den drevne og stødige travern som aldri svikter

Herr og fru Selfi ;) 

Herr og fru Selfi ;) 

Dronninga vet å lax'en selv på fjellet i regn og vind

Dronninga vet å lax'en selv på fjellet i regn og vind

DET turkise vannet <3

DET turkise vannet <3

Besseggen you did me good!  KlemM

Besseggen you did me good!

KlemM

image.jpg