OCR Norway

Raceday #toughviking #toughest #villmann

Mari Weider

Wohooo!!! For en dag vi har fått!!! Helt magisk! Kanskje faktisk Tough Viking og jeg kan bli bestevenner Iår! Vi var nemlig ikke helt venner ifjor...3 grader og sludd vannrett er ikke helt min greie. Men sol og 20 grader er helt innafor! 

Må le når jeg raser gjennom snap-vennene mine, det er bilder av sko, tights, calves, fletter og selfies fra div biler som er på vei til løp. Vi har representanter i Stockholm, Hønefoss og Oslo! Uansett hvor du skal løpe - kick ass!

jeg har innbytterpuls og er kvalm allerede...har mest lyst til å bare lunke og kose meg idag - men har på følelsen at det ikke blir slik...en ting er sikkert - dette blir siste hardøkta før EM - så holder det! 

Ha en herlig dag alle vakre! 

KlemMari

 

Ble venner med rampa igår kveld barbeint og med langt skjørt ;) 

Ble venner med rampa igår kveld barbeint og med langt skjørt ;)