OCR Norway

Luksus en torsdags kveld

Mari Weider

Jeg ER heldig! Veldig! Jeg har dessverre ikke hatt verken tid eller råd til å ta helt vare på kroppen min i de siste månedene og det merkes. Jeg har utrolig nok nesten fått kontroll på den skadede skulderen min, men merker at alt stresset har satt sine spor.

Og det fikk jeg bekreftet igår. Da spanderte jeg nemlig på oss at Martin - vår personlige  (!) massør kom hjem til oss og ga oss en sårt trengt overhaling. Det er liksom noe med denne tiden som ikke helt strekker til, og når han er så snill at han tar med massasjebenken sin og kommer hjem til oss og behandler oss der - ja da er det så mye enklere. I tillegg er han utrolig dyktig. Han fikser det meste, og jeg blir nesten litt engstlig når han drar hendene over kroppen min - er som en datamaskin som scanner...og svaret kommer raskt "Herregud så mye stress du har i kroppen!" Arghhh ikke mulig å skjule noe her nei..."Bare vær stille nå" fikk jeg beskjed om etterhvert. Etter en time var jeg klar og tok litt tid før jeg fikk summet meg til meg selv igjen. Så deilig altså!

Hviledag for denne snuppa idag - trenger det og huset mitt trenger det! Så er det ut og spise middag med gode venner fra England ikveld og få innstallert de på Tryvann og så braker det løs imorgen kl 1000! Finn oss i OCRNorway-campen da vel og kom og hils på! 

KlemMari

Martin Cownley finner du på  Beths  i Oslo, hils fra meg så får du en god deal ;)

Martin Cownley finner du på Beths i Oslo, hils fra meg så får du en god deal ;)